22 november 2021

WIN een Milestone krasposter inclusief lijst t.w.v. € 63,90 van Mini Miles!

WIN een Milestone krasposter inclusief lijst  t.w.v. € 63,90 van Mini Miles!

Deze win-actie is helaas afgelopen. De winnaar is Lucette B. Van harte gefeliciteerd met je prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende win-acties in de gaten en doe gewoon weer mee!

WIN een Milestone krasposter inclusief lijst  t.w.v. € 63,90 van Mini Miles !

 

Oooh wat is dit weer een leuke winactie voor iedereen met een mini mensje in huis. We mogen deze week namelijk een Milestone Krasposter inclusief houten lijst t.w.v. € 63,90 weggeven van Mini Miles.

Op de Milestone krasposter kun je alle eerste keren van je kindje bijhouden. Eerste keer ‘mama’ gezegd? Kras het gouden laagje weg en vul de datum in. Zo maak je een heel persoonlijk naslagwerk dat er ook nog eens super leuk uitziet. Echt een eyecatcher voor de babykamer. En heb je zelf geen kleintje, waag dan toch een kansje, want een Milestone Krasposter is ook een heel leuk kraamcadeau.

Je doet mee door onderstaande vraag te beantwoorden en je aan te melden voor de nieuwsbrief van Mini Miles en Flavourites. Duimen maar!
Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing. Per persoon wordt slechts één deelname verwerkt.

De Milestone Krasposters van Mini Miles zijn verkrijgbaar in verschillende designs voor de babykamer. Uit welke designs kun je kiezen?