Kikienco.nl

Direct je foto's delen

We kenden al de digitale fotolijsten waarop je via een usb telkens nieuwe foto's kunt laten zien, maar deze fotolijst van Kiki & Co gaat nog een stapje verder. Je kunt namelijk direct en heel eenvoudig jouw foto's delen via de fotolijst. Stel, je bent op vakantie en je wilt het thuisfront al laten meegenieten van al je belevenissen. Dan stuur je je mooiste foto's via een speciale app naar een geselecteerde fotolijst. Werkt een stuk eenvoudiger dan de foto's te versturen via de mail of whatsapp.

Cadeau voor opa en oma

Ook heel leuk voor opa's en oma's die niet in de buurt wonen en zo toch bijblijven van alle leuke momenten van hun (klein) kinderen. Leuk idee: wij gaven de opa's en oma's een Kiki & Co fotolijst cadeau. Elke keer als we een leuke foto hebben (van een etentje, uitje, zomaar thuis, tijdens vakanties etc) uploaden we de foto zo - hup - naar de fotolijstjes. Opa's en oma's zien direct die geweldige plaatjes op het lijstje langskomen. Zo genieten ze volop mee van ons leventje. Echt super! En voor jezelf een heel fijne manier om de mooiste foto's nog heel vaak langs te zien komen, want zo'n fotolijst wil je zelf natuurlijk ook hebben...

Krijg nu 20% korting bij aankoop van twee fotolijsten (leuk: 1 voor jezelf, 1 voor je (schoon)ouders, opa en oma!) met code FLAVOURITES20

blog

De liefste Moederdag verrassingen!

Op zoek naar een lief, mooi, leuk of origineel cadeau voor Moederdag? Wij hebben een aantal leuke tips voor je verzameld!

De liefste Moederdag verrassingen!
De liefste Moederdag verrassingen!

Verras en Free a Girl met Bloompost!

Verras je (schoon- of bonus) moeder, oma of een mommy-to-be op zondag 12 mei met dit prachtige boeketje van Bloompost en steun daarmee ook gelijk Free a Girl. Zulke mooie bloemen, in zo’n klein doosje, gewoon door de brievenbus!
Met dit droomboeketje doneer je automatisch € 5,- aan Free a Girl. Dit goede doel zet zich in om de hoop en toekomstperspectieven van kinderen te herstellen die in situaties van seksuele uitbuiting zijn geweest.

In dit Invulboekje kun je opschrijven waarom jouw moeder de liefste is
In dit Invulboekje kun je opschrijven waarom jouw moeder de liefste is

Gepersonaliseerd invulboekje

Opzoek naar een origineel én persoonlijk cadeau voor Moederdag? Dan geef je een invulboek cadeau! Je vult het boekje gemakkelijk in door de invulvragen te beantwoorden en leuke foto’s in te plakken. Je maakt met een invulboekje eenvoudig een persoonlijk cadeau voor jouw moeder of oma. Kies uit een groot assortiment boeken voor Moederdag! Ook personaliseerbaar.
Nu met gratis stickervel ‘Voor de liefste’!

Echt super tof, deze interactieve fotolijst van Kiki & Co
Echt super tof, deze interactieve fotolijst van Kiki & Co

Digitaal en interactief fotolijstje met 20% korting

Het leukste cadeau voor je (schoon, stief, groot)moeder: de Kiki&Co digitale fotolijst! Je deelt foto’s en korte video’s vanaf je telefoon en ze verschijnen direct op het haarscherpe scherm van de fotolijst, met een kort berichtje eronder als je wilt. Voortaan is jouw moeder altijd op de hoogte van de familiebelevenissen. Met deze fotolijst geef je elke dag weer een geluksmoment!
Ontvang 20% korting bij aankoop van 2 lijsten met code FLAVOURITES20

Handig voor de bloemen, deze stijvolle vaas van PIP Studio
Handig voor de bloemen, deze stijvolle vaas van PIP Studio

Fleurige loungewear en accessoires voor in huis

PIP Studio weet precies wat moeders willen! Laat haar stralen in de fleurige loungewear en verras haar met een heerlijk comfortabele outfit. Je krijgt nu trouwens 15% korting op alle loungewear, inclusief de sale items!
Liever iets leuks voor in huis? Check dan de mooie metalen vazen. De € 7,50 korting kun je besteden aan bloemen voor in de vaas.

Geurige Moederdag cadeauset

Moederdag cadeaustress? Check dan deze fijne tip! ByBazz heeft speciaal voor Moederdag een hele leuke en betaalbare cadeauset samengesteld. De cadeauset van € 14,95 bevat een White Musk geurblokje (huisparfum), een Capiz schaaltje, mini rasp, Rozenkwarts hartje en een organza zakje. Je krijgt er ook nog een armbandje t.w.v. € 3,95 bij!

Laat je moeder bloeien op deze Moederdag met Pineut!

Vergeet die standaard bos bloemen. Dit jaar geef je je moeder een cadeau waar ze écht van gaat bloeien! Wat dacht je van de Flower Power cake voor zoete verwennerij, de bath tea met rozen en Himalaya zout voor een zen-momentje in bad of voor de Watertwist met bergthee voor een verfrissende twist aan haar dag. Met de unieke verrassingen van Pineut laat je haar écht genieten.

Lichtpuntjes voor Moederdag

Moederdag is een echte feestdag, maar dat geldt helaas niet voor iedereen. Daarom heeft Geurwolkje speciaal voor iedereen die geen Moederdag kan of wil vieren een speciale kortingscode waarmee je 20% korting krijgt. Bijvoorbeeld op een mooie aroma diffuser met heerlijke etherische olie voor jezelf.
Gebruik code LICHTPUNTJE24 voor 20% korting op de gehele collectie.

ByBazz heeft een bijzondere cadeauset, speciaal voor Moederdag
ByBazz heeft een bijzondere cadeauset, speciaal voor Moederdag
Verwen je moeder met wat lekkers van Pienut
Verwen je moeder met wat lekkers van Pienut
Altijd leuk: de diffusers en etherische olie van Geurwolkje
Altijd leuk: de diffusers en etherische olie van Geurwolkje

meer blogs van Kikienco.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)