26 februari 2024

Win een TAPAS boek en theater tickets!

Win een TAPAS boek en theater tickets!

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaar is Karin. Van harte gefeliciteerd met je prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende winacties in de gaten en doe gewoon weer mee!

Win een TAPAS boek en theater tickets!

Wil jij ontsnappen aan de digitale drukte, genieten van het prachtige Spanje én jezelf verwennen met heerlijke verhalen en recepten? Dan heeft HOLASPAIN.nl de ultieme winactie voor jou!

Op HOLASPAIN.nl ontdek je adembenemende vakantiespots waar je kunt genieten van zon, stunning views én waar je even geen telefoon nodig hebt. Maar wil je voor je volgende vakantie in Spanje ook hier thuis in Nederland al genieten van een Spaanse digital detox? Dat kan!

Je maakt namelijk kans op 2 tickets voor de theatervoorstelling Het Spanje van Edwin Winkels én het TAPAS boek vol verhalen en recepten van Edwin Winkels & Janneke Vreugdenhil. Duik de keuken en het theater in en dompel jezelf onder in Spaanse sferen!

🎟️ Over de voorstelling 'Het Spanje van Edwin Winkels':
Edwin neemt je mee op een reis vol gekke gebeurtenissen, beroemde inwoners en bijzondere ontmoetingen in Spanje. Van Franco tot Johan Cruijff, van paella tot hagelslag en van spaghettiwesterns tot scheldwoorden. Een avond vol Spaanse vibes die je niet wilt missen! Lees hier meer over Edwin Winkels en de theatertour.

📖 Over het TAPAS boek:
Na de voorstelling kun je thuis de Spaanse sfeer vasthouden met het TAPAS boek. Ontdek heerlijke recepten en lees mooie verhalen en foto's, samengesteld door Edwin Winkels & Janneke Vreugdenhil.

Wat moet je doen om kans te maken op deze heerlijke Spaanse prijs?

  • Beantwoord onderstaande vraag
  • Volg Flavourites en HOLASPAIN op instagram
  • Niet verplicht, maar wel leuk: tag degene die je mee zou willen nemen naar deze theatervoorstelling

Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing. Per persoon wordt slechts één deelname verwerkt.
Je wint twee tickets voor een datum en theater naar keuze,. De tickets kunnen niet worden omgezet in geld.

Wie of wat is Caminito del Rey?