Partners

Mrs Ecommerce

Een webshop starten is vrij makkelijk, maar hoe maak je 'm succesvol? Stefanie van Mrs e-commerce heeft zelf met dit bijltje gehakt. Je opent een account bij een webshop software partij, schrijft je in bij de KvK en koopt producten in. Echter, het krijgen van betalende bezoekers is iets lastiger...

Meer info
Pincreative

Knallen met Pinterest marketing voor jouw bedrijf! Waarom? Omdat jij meer bezoekers naar je website wilt. Omdat jij jouw prachtige product of dienst aan potentiële klanten wil laten zien. Omdat beelden meer zeggen dan woorden. Pincreative.nl helpt je hierbij!

Meer info
ZIN Trendstudio

Trendprognose en conceptontwikkeling
Welke grote verschuivingen spelen er in de maatschappij? Met welke trends moet je rekening houden voor jouw business? ZIN Trendstudio schept helderheid met trendsessies en workshops. Maak jouw business futureproof!

Meer info
Sipack

Fulfilment met een extra twist!
Zeg je Sipack, dan zeg je eigenlijk 'Hoi collega'! Dit zijn namelijk inpakkers die echt hard en mét hun hart voor jou werken. Jouw huisstijl wordt in ieder pakket mee verpakt, precies zoals je het zelf zou doen.

Meer info
Fietskoeriers.nl
Verzending

Duurzaam je pakketjes laten bezorgen
Fietskoeriers.nl haalt je pakketten op en bezorgt ze op de fiets. Ze hebben een landelijke dekking; ze bezorgen in meer dan 30 steden op de fiets (daarbuiten werken ze samen met een duurzame autokoerierpartner). Zo verminderen ze de verkeersdrukte en beperken ze de CO2-uitstoot tot een minimum. Sympathiek, toch?

Meer info
Ook partner worden? Mail naar info@flavourites.nl voor de mogelijkheden!