Partners

Mrs Ecommerce

Een webshop starten is vrij makkelijk, maar hoe maak je 'm succesvol? Stefanie van Mrs e-commerce heeft zelf met dit bijltje gehakt. Je opent een account bij een webshop software partij, schrijft je in bij de KvK en koopt producten in. Echter, het krijgen van betalende bezoekers is iets lastiger...

Meer info
MD Koeriers

MD Koeriers - Always on time! Met o.a. Same Day delivery service voor het verzenden van pakketten. MD Koeriers biedt verschillende bezorgservices, waarmee jouw klant supersnel zijn bestelling in huis heeft.

Meer info
Pincreative

Knallen met Pinterest marketing voor jouw bedrijf! Waarom? Omdat jij meer bezoekers naar je website wilt. Omdat jij jouw prachtige product of dienst aan potentiële klanten wil laten zien. Omdat beelden meer zeggen dan woorden. Pincreative.nl helpt je hierbij!

Meer info
ZIN Trendstudio

Trendprognose en conceptontwikkeling
Welke grote verschuivingen spelen er in de maatschappij? Met welke trends moet je rekening houden voor jouw business? ZIN Trendstudio schept helderheid met trendsessies en workshops. Maak jouw business futureproof!

Meer info
Social Media Stylist - Frédérique van Gemert

Haal meer uit je webshop met GOED beeld!
Productstylist & Fotograaf Frédérique van Gemert helpt webshops om hun assortiment het best tot z’n recht te laten komen op beeld. Door storytelling brengt ze ieder product tot leven, want hoe levendiger, hoe aantrekkelijker!

Meer info
Sipack

Persoonlijk webshop fulfilment en customer support
Voor webshops een echte aanrader voor het logistieke proces. Niet alleen verpakken ze bij Sipack jouw bestellingen precies zoals jij dat wilt - zelfs met handgeschreven kaartjes - maar ook denken zij mee met jouw uitstraling. 

Meer info
Takai

Producten en collecties voor merken
Met een doordacht concept, zorgvuldig gekozen verpakkingen, het juiste design en een persoonlijk ontwikkelde geur realiseert Takai.nl collecties die passen bij de brand en zorgt voor positieve brandexperience en awareness.

Meer info
Keen Delivery

Altijd de beste verzendmatch
De kans is groot dat het onderdeel 'verzenden' niet jouw favoriete bezigheid is. Dus wat doe je? Je zorgt ervoor dat dit proces perfect verloopt en je er zo weinig mogelijk omkijken naar hebt. Wil je slim verzenden? Dan is KeenDelivery een handig adres! 

Meer info
Het Communicatielokaal
Vindbaarheid

SEO en SEA kun je zelf!
Ga zelf aan de slag en optimaliseer SEO en SEA door een praktische (online/offline) training van Het Communicatielokaal. Goede kennis van SEO en SEA binnen het webwinkelteam levert meer inzicht en optimalisatiekracht op. Volg een van de trainingen en je hebt weer grip op SEO en SEA!

Meer info
Fietskoeriers.nl
Verzending

Duurzaam je pakketjes laten bezorgen
Fietskoeriers.nl haalt je pakketten op en bezorgt ze op de fiets. Ze hebben een landelijke dekking; ze bezorgen in meer dan 30 steden op de fiets (daarbuiten werken ze samen met een duurzame autokoerierpartner). Zo verminderen ze de verkeersdrukte en beperken ze de CO2-uitstoot tot een minimum. Sympathiek, toch?

Meer info
Ook partner worden? Mail naar info@flavourites.nl voor de mogelijkheden!