11 maart 2024

WIN een cadeaubon t.w.v. 100,- van KOEKATELIER!

WIN een cadeaubon t.w.v. 100,- van KOEKATELIER!

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaar is Laura K. Van harte gefeliciteerd met je prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende winacties in de gaten en doe gewoon weer mee!

WIN een cadeaubon t.w.v. 100,- van KOEKATELIER!

Koekenbakkers, opgelet! We hebben een ge-wel-di-ge winactie deze week! Koekatelier, de allerleukste koekstempel en -uitsteker shop van de Benelux, geeft namelijk een cadeaubon t.w.v. € 100,- weg. Daar gaat je cookie hart toch sneller van kloppen!

Kijk dan eens wat een leuke koekjes je kunt maken! Nu het lente en bijna Pasen is, wil je toch meteen zelf aan de slag om van die vrolijke koeken met haasjes, bloemen en paaseieren te maken? Leuk om te verstoppen of voor de Paasbrunch. Uitsteken, afbakken en decoreren. Super leuk! En mocht je nou nog een beetje hulp kunnen gebruiken bij het maken van het perfecte koekje, dan heeft Koekaterlier daar een eigen online cursus voor. Zeker weten dat je daarna een echte cookie queen bent!

Wil jij kans maken op een cadeaubon van € 100,- waarmee je heel wat originele koekuitstekers, fondantstempels en meer kunt shoppen? Dan weet je wat je te doen staat: 

  • Beantwoord onderstaande vraag
  • Volg Flavourites en Koekatelier op instagram
  • Niet verplicht, maar wel leuk: deel de winactie in je stories

Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing. Per persoon wordt slechts één deelname verwerkt.

In welke formaten is de ei-uitsteker beschikbaar?