25 maart 2024

WIN een diy-box loungedeken met lontwol van September18!

WIN een diy-box loungedeken met lontwol van September18!

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaar is Yvette G. Van harte gefeliciteerd met je prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende winacties in de gaten en doe gewoon weer mee!

VERLENGD: win een diy-box loungedeken met lontwol van September18!

Wat een super toffe prijs hebben we deze week, je kunt namelijk een grote loungedeken van September18 winnen. Al moeten we er een kleine waarschuwing bij geven: je moet ‘m nog wel zelf maken. Als je wint, krijg je een diy-pakket waarmee je een deken kunt maken van wel 80x180 cm. Lekker voor op een bankje in de tuin!

Want het mag dan wel lente zijn, het is stiekem nog best fris buiten. Hoe lekker is het dan om wél buiten te zitten, maar nog even onder een dekentje. En dit dekentje - of zeg maar gerust deken - maak je helemaal zelf. Je krijgt maar liefst 2 kilo merinowol in een kleur naar keuze  en je kunt kiezen uit maar liefst 40 kleuren (biologisch geverfde) wol, waaronder Blush, Mint en Powder. Past perfect bij de lente.

Enne, het is niet nodig dat je brei-ervaring hebt. Je krijgt er een duidelijke beschrijving bij plus een link naar de video-tutorial! Het is ons óók gelukt!

Wil jij kans maken op zo’n fijn diy-pakket? Dan weet je wat je te doen staat: 

  • Beantwoord onderstaande vraag
  • Volg Flavourites en September18 op Instagram
  • Niet verplicht, maar wel leuk: deel de winactie in je stories

Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing. Per persoon wordt slechts één deelname verwerkt.

Welke dieren zitten er in het mandje van het basispakket vilten Lente/Pasen?