Heb je zelf een webshop of experience?

Stel: je hebt een superleuke webshop. Een snoepje, al zeg je 't zelf. Of je runt een andere leuke business: je geeft bijvoorbeeld creatieve workshops, verleent een bijzondere dienst of je hebt een unieke reisbestemming waar mensen naartoe kunnen komen. Het loopt allemaal best prima, er komen klanten, je wordt gevonden en je hebt al aardig wat naamsbekendheid. Klinkt best goed, toch?

Maar je wilt dóór. Verder groeien. Nieuwe bezoekers verwelkomen, net even wat meer verdienen zodat je meer vrijheid hebt. Je doet er alles aan om groter te worden: je houdt je social media bij (pfffft wat een klus!), af en toe plaats je wat gesponsorde posts en je probeert zo hoog mogelijk te komen in Google. Kortom: je werkt hard en besteedt veel uren aan je business.

Maar de markt is overvol. Mensen worden overspoeld met leuke adresjes zoals die van jou. Hoe onderscheid je je in vredesnaam tussen al deze concullega's?
Hoe bouw je je naamsbekendheid op?
En op welke manier kun je nu het beste werken aan je zichtbaarheid?
Wij helpen jou hierbij!

Wij zijn Flavourites. In 2007 (jaaaa, lang geleden alweer!) zijn we begonnen met het verzamelen van de leukste webshops. Waarom? Omdat leuke online adresjes lastig te vinden waren. Geen dertien-in-een-dozijn adressen, maar webshops & experiences waarvan je blij wordt. Net even anders-dan-anders, vaak gericht op duurzaamheid, de mooiste verhalen schuilen erachter en vlammend ondernemerschap ontbreekt er niet! Wij laten jouw feelgood shop of experience graag zien aan onze fanbase. Trouwe bezoekers, die houden van verrassende adressen en die altijd op zoek zijn naar unieke producten. Ben jij ook zo'n tof adres? Kom dan ook bij Flavourites! Je krijgt dan elke maand weer extra bezoekers, breidt je naamsbekendheid uit en kunt op allerlei manieren extra opvallen bij onze bezoekers en social media aanhang.

Flavourites is onafhankelijk. Alleen de állerleukste webshops & experiences komen in aanmerking voor een plekje op Flavourites. Hierbij zijn het design van de website, originaliteit van de producten en/of samenstelling van het assortiment van belang voor ons. Vul onderstaand formulier in en wie weet staat ook jouw webshop of experience binnenkort op Flavourites! Mochten we denken dat we nét geen perfect martch zijn, dan laten we je het natuurlijk weten. We willen immers de verzameling van 'snoepjes' blijven! Criteria waarop wij letten zijn onder meer originaliteit van het product en/of de gevoerde merken, uitstraling website en of de webshop een aanwinst is tussen het huidige aanbod.

Je kunt kiezen uit vier verschillende memberships:

Bronze (€ 10,- per maand) - Dit is een heel basic variant. Je hebt een korte vermelding met één beeld in één rubriek. Plaatsing van jouw adres is achter de silver-, gold- en platinummembers. Je gaat de verplichting aan om een backlink naar Flavourites te plaatsen op jouw website in de vorm van de Flavourites-button die we jou toesturen. 
Wil je profiteren van meer zichtbaarheid? Kies dan voor een van onderstaande memberships. 

Silver (€ 17,50 per maand) - Standaard membership. Een slimme keuze als je méér bezoek wilt, je naamsbekendheid wilt uitbreiden, af en toe een leuke actie wilt doen en voor weinig geld sneller wilt groeien. Van dit membership word je blij!

Gold (€ 30,- per maand) - Altijd op de eerste pagina van de rubriek van jouw keuze, vol = vol. Omdat de plekken gelimiteerd zijn, kan het zijn dat er een wachtlijst is. De geluksvogels die goldmember zijn, staan boven de bronze- en silvermemebrs en ontvangen daarom veel meer bezoekers. Hetzelfde als op Google op de eerste pagina staan, zeg maar. Kortom: dit wil je. Twijfel niet te lang, want als jouw rubriek vol zit word je op de wachtlijst geplaatst, en dat is natuurlijk zonde van je tijd!

Platinum (€ 45,- per maand) - Altijd bij de eerste drie vermeldingen in de rubriek van jouw keuze, vol = vol. Een unieke en zeer gelimiteerde kans voor iedereen die wil vlammen met zijn webshop of experience. Dit zijn de spaarzame plekken waarvan we er maar een paar beschikbaar hebben. Gewoon on top of the world - zóóó slim. Je snapt het: snel bij zijn, voordat we vol zitten. Drie plekjes per rubriek is namelijk niet veel! En juist daarom zo bijzonder.

Tarievenkaart 2022

LET OP:

Zodra je je webshop of experience hebt aangemeld via onderstaand formulier, nemen wij 'm mee in onze 'keuringsprocedure'. We kijken bij alle aanmeldingen of de look & feel én de originaliteit van je website helemaal 'des Flavourites' zijn. Geef bij het veld 'opmerkingen' aan voor welk membership je kiest (zie onder). Het contributiebedrag wordt vanaf het moment dat je geplaatst bent (doorgaans binnen een maand na aanmelding) vooruit gefactureerd voor een heel jaar. Je ontvangt hiervan een factuur zodra je online staat op Flavourites. Zodra je online staat, ontvang je hiervan nog een berichtje van ons. 

Door onderstaand formulier in te vullen en te versturen, ga je akkoord met bovenstaande werkwijze en ontvang je na goedkeuring dus de factuur. Liever eerst meer informatie ontvangen over Flavourites of heb je vragen? Mail ons eerst even op info@flavourites.nl voordat je het formulier instuurt.

 

* Genoemde tarieven zijn ex BTW. 

 


Bronze membership
Silver membership
Gold membership
Platinum membership