4 maart 2024

Win een blazer t.w.v. €439,- naar keuze van Floria Collective!

Win een blazer t.w.v. €439,- naar keuze van Floria Collective!

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaar is Liza D. Van harte gefeliciteerd met je prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende winacties in de gaten en doe gewoon weer mee!

Win een blazer t.w.v. €439,- naar keuze van Floria Collective!

Liefhebbers van eco mode met een verhaal, opgelet! Van slow luxury fashion label Floria Collective mogen wij deze week een blazer t.w.v. €439,- naar keuze weggeven. Zo begint jouw lente wel heel erg stijlvol en duurzaam! 

Floria Collective maakt moderne damesmode met een tijdloos karakter, ethisch vervaardigd uit duurzame materialen. De kleding wordt in kleine oplages geproduceerd en is bedoeld om heel lang van te houden. Zo heb je altijd een uniek kledingstuk waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Er zijn twee modellen blazers waaruit je kunt kiezen. De Janne blazer en de June jacket. De Janne blazer is een lang, getailleerd model met schoudervullingen en een split aan de achterkant. De June jacket is juist een cropped model met wijde mouwen en is - zoals de naam al doet vermoeden - ook leuk als jasje te dragen. 

Beide blazers zijn gemaakt van handgeweven gerecycled en biologisch katoen. Alle materialen hebben een natuurlijke oorsprong, zelfs de knopen zijn gemaakt van corozo (een soort noot). Beide jasjes zijn verkrijgbaar in drie kleuren en kunnen gecombineerd worden met bijpassende broeken.

Wat moet je doen om kans te maken op deze geweldige duurzame blazer?

  • Beantwoord onderstaande vraag
  • Meld je aan voor de nieuwsbrief van Flavourites en Floria Collective
  • Niet verplicht, maar wel leuk: Volg Flavourites en Floria Collective op instagram of deel de actie in je stories

Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing. Per persoon wordt slechts één deelname verwerkt.

De garens van twee populaire Floria Collective items worden met groente geverfd, waarna ze met de hand worden geweven. Met welke groente worden de garens groen geverfd?