pineut.nl

Maak het zelf lekker!

Bij Pineut vinden ze dat zelf maken zo veel leuker en bevredigender is dan kant en klaar kopen. Zijn we helemaal met ze eens! En zeker als je voorzien bent van een goede basis van 100% natuurlijke kruiden, specerijen en droogfruit. Dat is dus precies wat je vindt in de flessen en cadeau pakketten van Pineut. Zo maak je in een handomdraai een heerlijk zomerse fles tafelwater met gedroogde hibiscus en aardbei of wat dacht je van linzensoep. Klinkt toch zalig! Alles wat je nodig hebt zit in fles, je hoeft alleen maar water toe te voegen. Of wijn, als je voor een sangria gaat.

En je vindt bij Pineut ook diy pakketten voor een borrelbrood, gembier en likeurtjes. Super leuk én lekker om cadeau te doen, sommige cadeaus passen zelfs door de brievenbus. Dus wil jij iemand een hart onder de riem steken, heeft je vader een nieuwe hobby nodig of gun je je vriendin al vast wat voorpret voor een borrel in het weekend? Dan vind je vast en zeker een perfect culinair diy cadeau bij Pineut. Schrijf ons maar vast op voor de Pool Party Strawberry Mojito.

blog

Dit heb je nodig voor een vrolijk Pasen!

Nog even en dan is het weer Pasen! Kun je nog wel wat inspiratie voor mooie paasdecoratie, servies en lekkers voor het paasontbijt gebruiken? Check dan onze 5 tips in dit blog!

Alles wat je nodig hebt voor een vrolijk Pasen!
Alles wat je nodig hebt voor een vrolijk Pasen!

Aan tafel!

Bij Pasen denk je al snel aan een gezellige paasbrunch met allerlei lekkers op een mooi gedekte tafel. Check dan snel de handbedrukte tafelkleden van Rozablue, die zijn zo mooi! De frisse kleuren en botanische prints passen perfect bij de lente. Mix en match je tafelkleed met verschillende servetten en geniet ook ná Pasen van de lente op tafel!

Je Paasbrunch ziet er nog mooier uit met een tafelkleed van Rozablue.
Je Paasbrunch ziet er nog mooier uit met een tafelkleed van Rozablue.

Op je paasbest met Pineut

Nu het bijna Pasen is, ga je vast weer nadenken over lekkere gerechten om elkaar op te trakteren. Een gezellig ontbijtje, een lekkere brunch óf een smakelijk geschenk. Wat je ook kiest, met Watertwist tafelwater en Paasbest brood van Pineut zit je altijd goed.

Om je vingers bij op te eten, zo lekker is dit Paasbrood van Pineut!
Om je vingers bij op te eten, zo lekker is dit Paasbrood van Pineut!

Paascadeau door de brievenbus

Pasen is de perfecte gelegenheid om iemand een cadeau te sturen! Verras met een origineel paascadeau van Bloompost en bezorg de lente in huis. Wie wens jij een vrolijk Pasen met één van deze paascadeautjes? Tip: voeg een leuk paaskaartje toe!

Voor als je er niet bij kunt zijn: Paascadeau van Bloompost
Voor als je er niet bij kunt zijn: Paascadeau van Bloompost

Paasdecoratie, natuurlijk!

Bij Dille & Kamille weten ze van elk seizoen en van elke feestdag iets bijzonders te maken. Kijk dan hoe leuk deze houten ring met voorjaars figuren is. Mooi voor op de Paastafel. De vilten lentebloemen (in dat o, zo schattige vaasje) raken nooit uitgebloeid en zijn óók nog eens perfect voor mensen met hooikoorts!

3+1 gratis op alle porselein!

Oh dit servies is toch echt net de zon op tafel? Perfect voor Pasen! Combineer het gele servies met kleuren en prints uit de andere series van Pip, zet mooie bloemen op tafel en jouw Paasontbijt of Paasbrunch kan niet meer stuk!
Tip: je krijgt bij al het porselein van Pip Studio nu het vierde item gratis!

 

Mooie paasdecoratie van Dille & Kamille
Mooie paasdecoratie van Dille & Kamille
Zonnig geel servies van PIP Studio.
Zonnig geel servies van PIP Studio.

meer blogs van pineut.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)