15 april 2024

WIN een lifechanging one day retreat t.w.v. € 160,- van Happy Soul Travel!

WIN een lifechanging one day retreat t.w.v. € 160,- van Happy Soul Travel!

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaar is Natalie. Van harte gefeliciteerd met je prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende winacties in de gaten en doe gewoon weer mee!

WIN een lifechanging one day retreat t.w.v. € 160,- van Happy Soul Travel!

Oh wow, de prijs die je deze week kunt winnen is eigenlijk niet in geld uit te drukken. Je maakt namelijk kans op een one day retreat op Buitenplaats De Hoorneboeg met als thema Balance your chakra’s. Een bijzondere en inspirerende me-time dag waar je elke dag weer plezier van zult hebben!

Happy Soul Travel is al meer dan 15 jaar een kei in het vinden van ontzettend mooie plekken waar je geweldige één- of meerdaagse retreats kunt doen. Van een weekje yoga en surfen in Portugal, een Ayurveda-kuur op Bali, een detox en mindfulness retreat op Ibiza tot heerlijke retraite weekenden in Nederlandse natuur.  

De one day retreat die je kunt winnen staat in het teken van een gebalanceerd leven vol zelfvertrouwen en energie. Klinkt misschien zweverig, maar dat is het niet. Het is juist een ontspannen en toegankelijk programma met afwisselend informatie en oefeningen. En dat op een prachtige  locatie aan de Hilversumse hei met een eigen bos vol kronkelende paadjes. De heerlijke en gezonde lunch wordt verzorgd door het vegetarische farm to table restaurant Bij de Tuinman.

Kun jij wel een ontspannen en leerzaam dagje me-time gebruiken? Dan weet je wat je te doen staat: 

  • Beantwoord onderstaande vraag
  • Volg Flavourites en Happy Soul Travel op Instagram
  • Niet verplicht, maar wel leuk: deel de winactie in je stories

Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing. Per persoon wordt slechts één deelname verwerkt.
De datum van het one day retreat is 12 oktober 2024. Het is niet mogelijk om deze prijs in te wisselen voor geld, een andere datum of andere retreat.

Op welk Italiaans eiland bevindt zich een gloednieuwe boutique locatie?