birthbear.com

Unieke geboorteknuffel

Hoe bijzonder is dit: een gepersonaliseerde knuffelbeer die dezelfde lengte en hetzelfde gewicht heeft als jouw pasgeboren baby! Dat is pas echt een one of a kind teddybeer. En er komt heel wat precisiewerk bij kijken, elke beer wordt dan ook met de hand gemaakt in het Birth Bear atelier in Bilthoven. Je kunt op de pootjes van de beer ook nog de naam en geboortedatum van je kindje laten borduren. Zo hebben jullie en straks ook jullie kindje een levenslang aandenken aan die prille, eerste periode. Super origineel, ook als kraamcadeau.

Geboortecertificaat

Leuk detail: je krijgt bij jouw beer ook een echt geboortecertificaat met daarop de gegevens van de baby. Leuk om in te lijsten en op te hangen in de babykamer.

blog

9x originele kraamcadeaus

Op zoek naar een bijzonder, origineel en persoonlijk kraamcadeau? Wij hebben onze 9 favorieten voor je op een rij gezet!

The Birth Bear
The Birth Bear

Geboortebeer

We hebben zo iets leuks ontdekt: The Birth Bear. Het is een gepersonaliseerde knuffelbeer die dezelfde lengte en hetzelfde gewicht heeft als het pasgeboren kindje! Je kunt op de handgemaakte beer ook nog de naam en geboortedatum van het kindje laten borduren. Super origineel kraamcadeau. 

Geboorteposter van Printcandy
Geboorteposter van Printcandy

Geboorteposter

Mooi accessoire voor in de kamer en een heel persoonlijk cadeau: een geboorteposter met daarop de naam, lengte, gewicht en geboortetijd van de kleine spruit. Je kunt ‘m bij Printcandy helemaal naar wens samenstellen.

Familieportret van Studio Urf & Ogel
Familieportret van Studio Urf & Ogel

Familieportret

Als er een kleintje wordt geboren, is het tijd voor een nieuw familieportret. Studio Urf & Ogel maakt vrolijke posters en tegeltjes waarop je het kersverse gezin kunt laten afbeelden.

Geboorteraam van Uithout Gesneden
Geboorteraam van Uithout Gesneden

Geboorteraam

Je gelooft het bijna niet, maar dit geboortenaam is helemaal uit hout gesneden. Zo bijzonder! Je kunt een ontwerp op maat laten maken, bijvoorbeeld met de geboortegegevens van de baby.

Geboorteboompje

Wat een leuk idee om als kraamcadeau een geboorteboompje te geven. Plant ‘m in de tuin en kijk wie er sneller groeit. Zou toch leuk zijn om straks in de schaduw van de boom feestjes te vieren of er lekker in te kunnen klimmen!

Naampuzzel

Het is al bijna een klassieker, deze naampuzzel die je shopt via Studio Perspective. Super leuk om in de babykamer op te hangen. En als het kindje wat groter is, kan ie zijn of haar eigen naam puzzelen!

Geboortebord

Zo mooi, dit houten geboortebord met de geboorte details én de geboortebloem van de kleine. De voorletter van de babynaam kun je standaard laten graveren of met parelmoer acryl voor een 3D effect. Je kunt het bordje ophangen of in een houder zetten.

Armband met naam

Geef jij de nieuwe wereldburger zijn of haar eerste sieraad cadeau? De baby armbandjes met naam en geboortesteen zijn zo klein en schattig! Echt een cadeau om altijd te koesteren en misschien later nog wel door te geven aan de volgende generatie. 

Commode en bureau in 1

Niet een standaard kraamcadeau, maar wat ons betreft mag deze commode slash kinderbureau van Babywoods niet ontbreken in dit lijstje. Leuk toch, om bijvoorbeeld als aanstaande grootouders cadeau te doen. Hier zal het jonge gezin echt jaren plezier van hebben. Geef ‘m wel op tijd, voordat de hele kinderkamer uitzet bij elkaar is geshopt.

 

 

 

Geboorteboompje van Geef een boompje
Geboorteboompje van Geef een boompje
Naampuzzel via Studio Perspective
Naampuzzel via Studio Perspective
Geboortebord van Hout is Prachtig
Geboortebord van Hout is Prachtig
Baby armband van Kaya Sieraden
Baby armband van Kaya Sieraden
Commode en kast in één van Babywoods
Commode en kast in één van Babywoods

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)