Winactie(s) van deze week

winactie Marjolein Elisabeth

winactie Marjolein Elisabeth

Win €50,- shoptegoed bij Marjolein Elisabeth

Als powervrouw wil je er goed verzorgd uitzien. Kleding waarin je representatief voor de dag komt, maar het mag ook wel een beetje kleurrijk zijn. Als geen ander weet je dat dit soort kleding niet zo maar te vinden is: het zit toch vaak tegen het saaie zakelijke aan. Niet bij Marjolein Elisabeth!

Marjolein Elisabeth ontwerpt kleurrijke en vrouwelijke kleding waarin je je fijn, sterk en zeker voelt. Kleding voor naar je werk, een lunch buiten de deur, de borrel waar je nog even naar toe moet en 's avonds ga je er ook nog in mee uit eten met je vriendinnen!

We mogen deze week van Marjolein Elisabeth een shoptegoed van €50,- weggeven. Om kans te maken op dit shoptegoed hoef je enkel onderstaande vraag goed te beantwoorden. Je vinkt natuurlijk ook even aan dat je de nieuwsbrief van Marjolein Elisabeth wilt ontvangen! Ontvang je de nieuwsbrief van Flavourites nog niet? Vink ook die dan even aan!

Let op: wanneer je meedoet aan deze winactie, ga je automatisch akkoord met onze privacyregeling.

Prijsvraag:

Wat is de missie van Marjolein Elisabeth?

Winactie Ditha Bonita

Winactie Ditha Bonita

Ditha Bonita is jarig en geeft deze superprijs weg!

Hoera! Ditha Bonita Conceptstore bestaat 10 jaar. Dat mag gevierd worden! Wij mogen een mooie, gevulde tas met een totale winkelwaarde van maar liefst € 200,00 weggeven! Voor thuis, op vakantie en naar de beach! In de tas vind je maar liefst 12 (h)eerlijke producten. Een superprijs dus. Een 10-jarig bestaan laat Ditha Bonita niet zomaar voorbij gaan!

Om kans te maken op deze mooie prijs beantwoord je onderstaande vraag en vink je natuurlijk even aan dat je de eco-nieuwsbrief van Ditha Bonita Conceptstore wilt ontvangen! Ontvang je de nieuwsbrief van Flavourites nog niet? Vink ook die dan even aan!

Let op: wanneer je meedoet aan deze winactie, ga je automatisch akkoord met onze privacyregeling.

Prijsvraag: 

Wat is de officiële slogan van Ditha Bonita Conceptstore?