18 maart 2024

WIN een handgemaakt kantha jasje t.w.v. € 99,95 van House of Nilay!

WIN een handgemaakt kantha jasje t.w.v. € 99,95 van House of Nilay!

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaar is Elze S. Van harte gefeliciteerd met je prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende winacties in de gaten en doe gewoon weer mee!

WIN een handgemaakt kantha jasje t.w.v. € 99,95 van House of Nilay!

Yes! We hebben weer een super stijlvolle prijs deze week. Je maakt namelijk kans op een handgemaakt kantha jacket van House of Nilay t.w.v. € 99,95. Hang die winterjas maar in de kast en switch naar dit stevige jasje!

De kantha jasjes worden op ambachtelijke wijze gemaakt van 100% zachte katoen. Doordat het jasje twee lagen stof heeft en met kantha is gestikt, voelt ie lekker stevig aan. De buitenste stof is bestempeld met de blockprint techniek, die echt zulke mooie patronen geeft! De binnenkant is een effen stof in een beige crème kleur. Kantha Jackets worden helemaal met de hand gemaakt; van het stempelen van de stof tot het afstikken met kantha.

Wil jij kans maken op zo’n stijlvol jasje? Dan weet je wat je te doen staat: 

  • Beantwoord onderstaande vraag
  • Volg Flavourites en House of Nilay op Instagram
  • Niet verplicht, maar wel leuk: deel de winactie in je stories

Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing. Per persoon wordt slechts één deelname verwerkt.
Je mag kiezen uit model Nena en Jaya.

De collecties van House of Nilay worden gemaakt door een familiebedrijf in de Pink City. Wat is de officiële naam van deze stad?