Masterclasses

KOM LEREN EN LAAT JE INSPIREREN MET DE FLAVOURITES MASTERCLASSES!

Heb je behoefte aan extra kennis en verdieping? Vind je het ondernemen soms eenzaam, wil je eens met andere ondernemers sparren en een middag lang de diepte in op één onderwerp? Kom dan naar de Flavourites MasterClasses! In mei 2019 organiseren we er drie op rij: (tekst gaat door onder de foto)

14 mei 13.30 - 16.00 uur Haal meer uit je business met Pinterest door Jody Hoogendoorn van Pinacademie.nl
21 mei 13.30 - 16.00 uur SEO: hoe wordt jouw website beter gevonden? Door Lonneke Reitsma van Hetcommunicatielokaal.nl
28 mei 13.30 - 16.00 uur Bereik je business doel met Glancy van Elst van Glancy.nl

De MasterClasses vinden plaats in de Flavourites Studio in de creatieve broedplaats Kanaal30 in Utrecht. Prijs: € 75,- voor Flavourites-members, € 125,- voor niet-Flavourites members. Aanmelden? Stuur een mail naar info@flavourites.nl of klik op de aanmeld-buttons.

  

14 mei 13.30 - 16.00 uur Haal meer uit je business met Pinterest door Jody Hoogendoorn van Pinacademie.nl

 

Haal meer uit je business met Pinterest

Jody Hoogendoorn van Pinacademie.nl is Pinterest-expert. Ook wel: Pinfluencer, want met bijna 200.000 volgers staat ze in de Top-5 van Nederlandse Pinfluencers. Naast dat ze zelf alle ins & outs van Pinterest kent én deze volop toepast, werkt ze - met succes - voor klanten als Intratuin, Libelle en Vlisco. Niet de minste namen! Jody laat in deze MasterClass zien hoeveel business je uit Pinterest kunt halen. En geloof ons: dat is héél veel. Als je het slim doet, tenminste. Op haar website geeft Jody al een aantal tips over de manier waarop Pinterest voor je business kan werken. Tijdens deze MasterClass gaat ze nog vel verder met jou de diepte in. Pinterest brengt heel veel verkeer naar je website. Heel veel meer dan Facebook en Instagram. Ze onthult slimme tips & tricks die maar weinigen kennen. Kortom: Jody neemt je mee in een wereld waar enorm veel kansen liggen voor e-commerce ondernemers. Meld je snel aan, want vol = vol.

 

 

 

21 mei 13.30 - 16.00 uur SEO: hoe wordt jouw website beter gevonden? Door Lonneke Reitsma van Hetcommunicatielokaal.nl

SEO: hoe wordt jouw website beter gevonden?

Wil je beter vindbaar zijn op Google met je webshop? Is SEO en SEA ver-van-je-bed en wil je op heldere wijze uitgelegd krijgen wat jij hieraan kunt verbeteren bij je webshop? Dan is dit jouw MasterClass! Speciaal voor webshops van Flavourites geeft Lonneke de Masterclass ‘SEO 2019’. Tijdens deze MasterClass gaat Lonneke vooral in op de ontwikkelingen op online en SEO gebied. Daarnaast geeft ze tips op het gebied van SEO en hoe je SEO slim kunt inzetten met het oog op de toekomst. Wat zijn de do’s en don’ts voor webwinkels in 2019 op het gebied van SEO? Ook het vergaren en kanaliseren van data speelt een steeds grotere rol bij het inzetten van SEO. Kort gaan we tijdens de MasterClass in op de vooraf gestelde doelen en hoe je met gegevens uit Google Analytics deze doelen kunt monitoren, bijsturen en behalen. Lonneke Reitsma heeft het bureau Hetcommunicatielokaal.nl waarmee ze ondernemers adviseert op het gebied van SEO, SEA en online marketing. Lonneke heeft niet alleen veel kennis in huis op dit vakgebied, maar weet het ook nog eens helder uit te leggen! Meld je snel aan, want vol = vol.

 

 

 

 28 mei 13.30 - 16.00 uur Bereik je business doel met Glancy van Elst van Glancy.nl

Bereik je business doel


Tijdens deze MasterClass helpt businesscoach Glancy van Elst van Glancy.nl jou op weg naar meer focus, groei en winst. Zowel zakelijk als privé, want dit loopt vaak naadloos in elkaar over. Hoe haal je met focus jouw doelen? Welke handige tips en tricks kun je eenvoudig zelf toepassen? Glancy heeft 18 jaar ervaring als ondernemer en als coach, kent alle valkuilen die je als ondernemer tegen kunt komen als geen ander en weet hoe ze jou met een liefdevolle schop onder je kont op weg kunt helpen naar het bereiken van jouw doel. Laat je een middag bijspijkeren en inspireren en ga naar huis met een helder plan voor het komende kwartaal, vol handige tips en handvatten waarmee je écht verder kunt. Een aanrader, deze MasterClass. Meld je snel aan, want vol = vol.