origineelovernachten.nl

Van vliegtuig tot strandhuis

Slapen in een strandhuis, een vliegtuig, een pipowagen, een boomtent, een kerkje, een sterrenkubus of in een strowagen? Een gewoon hotel doet je niets meer als je eenmaal in een van deze onderkomens een nachtje hebt doorgebracht. Onvergetelijk, origineel en gewoon weer eens heel iets anders dan anders. Wat een goed uitgangspunt is dit voor een uniek weekendje weg! Tipje: ook erg leuk om cadeau te doen...

blog

Last minute cadeau voor Vaderdag

Jaja, Vaderdag komt nu rap dichterbij. Heb je nog niks gemaakt of gekocht, dan tippen we je in dit blog nog zes originele cadeaus. En vandaag besteld, voor Vaderdag in huis!

Stoere armbanden van Chibuntu
Stoere armbanden van Chibuntu

Voor papa's met stijl

Deze set armbanden van Chibuntu is een echte bestseller en dat snappen we wel; stoere aardse kleuren met een oranje accentkleur. De gunmetal power pose bedels maken 'm helemaal af. Ze zijn ook nog eens waterbestendig, dus de sportieve papa kan er gewoon mee sporten en douchen! Shop ze nu met 15% korting!

Stylish audio accessoires van Fresh 'n Rebel
Stylish audio accessoires van Fresh 'n Rebel

Stoere mobiele accessoires

Tijdens zijn workout in de sportschool, een relaxte wandeling door de stad of gewoon thuis op de bank; het is super lekker om muziekje of podcast te luisteren. En dat klinkt te gek met de koptelefoons en oordopjes van het Rotterdamse Fresh ' Rebel. Stijlvol design, hippe kleuren, Active Noise Cancelling: what's not to love!

Ga lekker origineel overnachten met je vader!
Ga lekker origineel overnachten met je vader!

Unieke logeerplekken

In plaats van een cadeau voor de heb, kun je je vader natuurlijk een cadeau om te doen geven! Verras hem bijvoorbeeld met een super originele overnachting in Nederland of België. Of laat hem zelf kiezen en geef een cadeaubon, zodat hij zelf kan kiezen uit de meer dan 1.400 unieke accommodaties!

Lekker, deze borrel box van Bloompost
Lekker, deze borrel box van Bloompost

Borrel door de brievenbus

Nou, dit is toch een briljant Vaderdagcadeau dat ook nog eens door de brievenbus past. Super handig dus, als je niet bij je vader kunt zijn op Vaderdag. In deze heerlijke box van Bloompost zit alles voor een heerlijke mediterrane borrel: gekruide olijven, biologisch zeezout, Spaanse olijfolie en zelfs een gezellig tapasschaaltje. Fijne giftset, als je het ons vraagt.

Gepersonaliseerd cadeau

Geef je vader dit jaar een one of a kind en super origineel vaderdag cadeau, bijvoorbeeld in de vorm van een goede fles gin met een persoonlijk etiket. Bij makeyour.com kun je kiezen uit zo veel bijzondere en culinaire cadeaus, zelfs voor een vader die alles al heeft en je echt niet meer weet wat je kunt geven. Zeker weten dat hij blij wordt van zo'n uniek cadeau, waar hij het hele jaar plezier van heeft!

Geef een blijvende herinnering

Komende zondag kun je jouw papa, opa of een belangrijke vaderfiguur in je leven laten zien hoeveel hij voor je betekent. En hoe kun je dat beter doen dan met een persoonlijk cadeau? Of je nu op zoek bent naar een boek waarin jouw papa zijn mooiste herinneringen kan vastleggen of een cadeauboek dat jij alvast vult met waardevolle momenten. En je maakt het nu nóg persoonlijker met de personaliseerbare invulboeken van Invulboekjes.nl.

 

Super origineel, dit cadeau van MakeYour
Super origineel, dit cadeau van MakeYour
Gepersonaliseerd vaderdagcadeau van Invulboekjes
Gepersonaliseerd vaderdagcadeau van Invulboekjes

meer blogs van origineelovernachten.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)