sapedi.nl

Ultiem onthaasten

Je zou het hebben: een privé bos waar je retraîtes en meditaties organiseert. Hoe bijzonder! Samantha doet het gewoon, met haar bedrijf SaPeDi. Ga hier onthaasten. Kom tot rust, doe een vuurritueel, meditatie in het bos of geniet van een (klankschaal)massage onder de bomen. Ga aarden en voelen. Samantha laat je (weer) genieten van de kleine dingen in het leven, zo mooi! En wil je het ultieme natuurgevoel thuis beleven? Shop dan een van de prachtige natuurlijke accessoires uit het bos, zoals de houten klemborden.

Shirin yoku

Say what? Dit is de Japanse benaming voor bosbaden. En nee, dat doe je niet in een bad! Het gaat erom dat je met al je zintuigen de natuur ervaart en door de helende krachten van het bos weer leert vertrouwen op je intuïtie. In dit blog lees je hoe wij het bosbad bij SaPeDi hebben ervaren.

blog

Fijn voor body & mind

Zeker weten dat je na het lezen van dit blog super relaxed bent! We laten je namelijk heerlijke yoga essntials, pure verzorging- en ontspanningsproducten en zelf een geweldige dagretraite zien. Namaste!

Zo mooi, deze yoga-collectie van Huiszwaluw!
Zo mooi, deze yoga-collectie van Huiszwaluw!

Stijlvolle yoga essentials

Deze zomer ook thuis je yoga oefeningen doen? In de yogacollectie van Huiszwaluw vind je alles wat je nodig hebt voor een relaxte home practice. Verwen jezelf met een meditatiekussen, yogamat of bolster in een van de prachtige kleuren. Naturel kan ook trouwens. Wij krijgen meteen zin om op onze mat te stappen!

Tover een regenboog op je raam met de regenboogstickers van Happy Whatever
Tover een regenboog op je raam met de regenboogstickers van Happy Whatever

Voor een flinke dosis optimisme!

Deze raamsticker van Happy Whatever combineert de kracht van edelstenen met de magie van regenbogen. Plak ze op een raam met direct zonlicht en krijg magische regenbogen. Naast de prachtige kleuren tovert deze natuurlijke krachtpatser een lach op je gezicht. Perfect cadeau door de brievenbus om iemand een hart onder de riem te steken of om sterkte te wensen in moeilijke tijden of bij ziekte.

Veel ontspanning voor weinig bij geurwolkje
Veel ontspanning voor weinig bij geurwolkje

Nieuw: Geurwolkje voordeelbundels!

Omdat Geurwolkje vaak de vraag kreeg hoe de producten gecombineerd konden worden of wat leuke cadeaus zouden zijn, hebben ze speciale bundels samengesteld. En het mooie is: de bundels zijn voordeliger dan wanneer je de producten los bestelt. Een cadeautje van Geurwolkje, speciaal voor jou!
Je shopt nu 20% éxtra korting op je hele bestelling met de code SUMMER20.

Echt heerlijk ontspannen doe je met een oogkussen @lichtenfijn
Echt heerlijk ontspannen doe je met een oogkussen @lichtenfijn

Gespot bij Licht & Fijn

Ben je gespannen en lukt het niet goed om rust te vinden? Sarah van Hazel & Berry heeft fijne oogkussens gemaakt en ze gevuld met lavendel, roos en kamille. Leg het kussentje op je ogen voordat je gaat slapen, tijdens je meditatie of zomaar tussendoor voor een moment van rust. De kalmerende geur en zwaarte van het kussentje helpen je ontspannen en echt tot jezelf te komen.

Use less, care more

Bij SMPL houden ze het graag simpel: geen ingewikkelde beauty routines, die veel tijd en geld kosten. SMPL gelooft in 100% natuurlijke, no-nonsense verzorgingsproducten. Producten die goed zijn voor je huid en onze prachtige planeet, zoals de hydraterende face mist & toner. Houdt je huid heerlijk vochtig en geeft je een jeugdige glow!

Dagretraite: bosbaden

Gun jezelf een dag van vertragen, ontspannen en verbinden met jezelf en de natuur. Je leert bij sapedi.nl weer vertrouwen op je eigen intuïtie. Ontdek de magie van bomen tijdens een bijzondere bosbaden dagretraite, waarin je met al je zintuigen het bos mag ervaren.
Van 5 t/m 21 juli ontvang je 10% korting op alle retraites en items uit de shop!

Yoga in stijl

Wij zijn al jaren verslingerd aan yoga, het is zo fijn voor je lichaam én je geest! Sinds we het Duitse Hey Honey hebben ontdekt, zijn onze sessies nóg leuker, want zeg nou zelf: hoe tof zijn deze eco-friendly outfits! Mix en match naar hartelust en Savasana in stijl. Psst: een groot deel van de collectie is nu in de sale!

Gewoon goede verzorgingsproducten, zonder poespas vind je bij SMPL
Gewoon goede verzorgingsproducten, zonder poespas vind je bij SMPL
Dit moet je echt een keer ervaren: een bosbad bij Sapedi!
Dit moet je echt een keer ervaren: een bosbad bij Sapedi!
Te gekke yoga kleding vind je bij Hey. Honey Yoga
Te gekke yoga kleding vind je bij Hey. Honey Yoga

meer blogs van sapedi.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)