6x last-minute weekendje weg in eigen land

Volkswagen hut op camping Welgelegen
Volkswagen hut op camping Welgelegen

Zin in een last-minute, welverdiend weekendje weg tijdens Hemelvaart of Pinksteren? Dat snappen we wel. Deze zes te gekke bestemmingen zorgen voor hét ultieme vakantiegevoel. Ze hebben nú nog plek, dus wees er snel bij! Is je favoriet al bezet? Zet ‘m op je bucketlist voor het volgende weekendje weg. 

Zon, zee, strand en verbrand. Dan denk je eerder aan een land als Spanje, Griekenland of Italië… Maar ik heb het toch echt over Ameland. Eén van onze wondermooie Waddeneilanden waar je veel meer kunt beleven dan je misschien denkt. Wat dacht je van een verblijf in een luxe safaritent met z’n viertjes? Deze glamping tent is te vinden op een kleine pop-up camping tussen de duinen en direct aan zee. Je komt er gegarandeerd helemaal tot rust, tenzij dat niet je intentie is, dan is er genoeg te doen! Beschikbaar tijdens Hemelvaart en Pinksteren.

Luxe safaritenten op Ameland
Luxe safaritenten op Ameland

Nét echt deze unieke hut, die zich voordoet als een Volkswagen Bus. Passen precies twee personen in en is inclusief een Fries ontbijtbuffet. Er staan nog drie andere hutten op de camping in Workum, dus als je het slim aanpakt zijn je vrienden, kinderen of andere familie je buren. De camping is een ontmoetingsplek voor natuurliefhebbers en actieve buitenmensen, je kunt in de omgeving namelijk van alles uitspoken, van wandelen tot kitesurfen. Helemaal leuk! En zowel tijdens Hemelvaart als Pinksteren is er nog plek zat.

Past precies!
Past precies!

Hier wil je graag je pinksterweekend vieren, want verblijven kan vanaf 21 mei 2021, gloedjenieuw dus! Aan de rand van het Noord-Hollandse Uitgeestermeer ligt het Erfgoedpark De Hoop. Je vindt hier luxe safaritenten, riante vakantiewoningen en sfeervolle 4-persoons appartementen die zo uit een designwoonblad lijken te komen. Stuk voor stuk van alle gemakken voorzien. Wel zo fijn! Je zult je hier geen moment vervelen, want er zijn heel veel watersportmogelijkheden zoals suppen, varen en natuurlijk zwemmen in het Zwaansmeer. En de kids vermaken zich in het groen en de (natuur)speeltuinen. Er is nog zóveel meer te doen, dus geen tijd voor verveling. Maar dat mag wel natuurlijk. ;)

Luxe glampingtent van Dutchen
Luxe glampingtent van Dutchen

We hebben een woonboot (drijvend tiny natuurhuisje met hout sauna), hij ligt in de Amstel… Op zeven fietskilometers van Amsterdam ligt een avontuurlijke ervaring voor twee op je te wachten. In de avond lekker dineren en vervolgens in de sauna, gevolgd door een plons in de Amstel of een heerlijke warme douche. Hoe fijn klinkt dat! Van 12 tot 14 mei is het nog hartstikke beschikbaar, dus let’s go.

Drijvend natuurhuisje in de Amstel
Drijvend natuurhuisje in de Amstel

Je ziet het goed, een heus kasteel. Terwijl de authentieke Limburgse hoeve in 1713 nog werd bewoond door pachters, is het nu getransformeerd tot een luxe hotel met maar liefst 45 luxe kamers, inclusief suites met een fijne historische sfeer. Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein is prachtig gelegen aan de rand van de Anstelvallei in Limburg, Kerkrade. Yep, stijlvol restaurant is ook inbegrepen. Ook is het omgeven door een slotgracht en een kasteeltuin. Een te gekke locatie! En goed gezien, dit is het kasteel van De Verraders. Je kunt er nog terecht tijdens Hemelvaart en Pinksteren. 

Het mooie Kasteel Erenstein in Limburg
Het mooie Kasteel Erenstein in Limburg

De meest unieke pop-up glamping van Nederland. Waarom?  Hier ga je genieten van live entertainment, zo voor je tent! Straatartiesten en muzikanten die gedurende de dag zich voor je uitsloven. Genieten van de festival vibes doe je daar geheel coronaproof. Even eropuit? Dan trek je het weidse rivierenlandschap in, ontdek je de Tuinen van Appeltern of ga je lekker watersporten bij De Gouden Ham. Op je geheel eigen campsite is ruimte voor zes personen. Jacuzzi erbij? Kun je ook nog bijboeken. Beschikbaar tijdens Hemelvaart en Pinksteren. Veel plezier!

Je eigen campsite op pop-up glamping Appeltern
Je eigen campsite op pop-up glamping Appeltern

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)