blog

Alleen op reis? Dit is waarom je een rondreis door Amerika zou moeten maken
Een rondreis Amerika biedt voor iedereen wat wils door de grote diversiteit van het landschap
Een rondreis Amerika biedt voor iedereen wat wils door de grote diversiteit van het landschap

Alleen reizen is voor veel mensen een droom. Voor de meeste mensen is alleen reizen tegelijkertijd natuurlijk een ontzettend eng idee. Je hebt niemand om mee te praten of om de ervaring met je te delen. Hier komt ook nog eens bij dat je compleet op jezelf aangewezen bent. Toch kiezen steeds meer mensen ervoor om toch de stap te zetten en alleen op reis te gaan. Juist doordat je uit je comfortzone treedt is het zo'n unieke ervaring die je de rest van je leven bij blijft. Veel mensen kiezen er voor om naar plekken te gaan die op de kaart staan als echte hotspots onder de reizigers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan backpacken door Australië of Thailand. Als je dit liever niet ziet zitten en op zoek bent naar een originele route, is een rondreis door Amerika misschien meer wat voor jou.

Lees meer

meer blogs