blog

Duurzame kleding nieuwe stijl: aanpasbare kleding
Dit is nog eens duurzame mode
Dit is nog eens duurzame mode

Iedere keer weer schrik ik als ik hoor hoe vervuilend de mode-industrie is. Wist je dat de wereld van fashion verantwoordelijk is voor zo'n 10% van de uitstoot van broeikasgassen? Dat is echt bizar. Want da's meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaartindustrie en de scheepvaart samen. Sinds een aantal jaren koop ik dus nog wel kleding, maar vrijwel altijd heel bewust. Geen fast-fashion, maar enkel items waar ik heel lang mee ga doen. Ik wil echt voor een item 'vallen' en het moet perfect zitten. Daarnaast ga ik voor fashion die zo duurzaam mogelijk gemaakt is. Je snapt dat mijn hart een sprongetje maakte toen ik hoorde over het nieuwe kledinglabel PER_Atelier. Want dit nieuwe modemerk tikt alle boxen hierboven aan. 

Lees meer

meer blogs