huiszwaluw.com

Originele interieur vondsten

Ooh, het water loopt ons in de mond bij het zien van de interieurcollectie van Huiszwaluw! Prachtige en betaalbare designmeubels voor binnen en buiten, originele verlichting en unieke woonaccessoires van bekende en onbekende merken. Allemaal persoonlijk en met veel liefde uitgekozen door eigenaresse Dicky. En we kunnen vast verklappen dat ze een neus heeft voor mooie spullen. En of je nu gaat voor een complete make-over van je interieur of voor een update van je accessoires, alles is mogelijk. Nieuwe tuinmeubels? Check. Mooie wanddecoratie? Ook check. Originele cadeautjes voor hem en haar? Check check check! 

Inspiratie

Dicky heeft een prachtig huis in Gent en ze laat op haar Instagram pagina regelmatig mooie hoekjes zien met de leukste spullen uit haar eigen shop. Super inspirerend!

blog

Deze items wil je NU in je tuin hebben!

Yes, het weerbericht is veelbelovend dus we gaan weer lekker de tuin in! Haal je tuinmeubels uit de schuur, hang de tuinlampen weer op, zaai en plant nieuwe bloemen. En dan: relaxen en genieten! Heb je nog wat nieuws nodig, check deze toffe meubels en accessoires voor in de tuin.

Tuintrends 2024
Tuintrends 2024

Kleurrijke metalen tuinmeubelen

De Max familie van MaximaVida bestaat uit stoelen, tafels, banken en krukken in verschillende modellen en kleuren! Genoeg vrolijke kleuren om je tuin op te vrolijken. Een set in één kleur past goed in een strak aangelegde tuin. Liever een combinatie van kleuren? Je kunt alle Max meubels ook los bestellen, dus kies wat bij jou past!

Metalen tuinmeubels van MaximaVida
Metalen tuinmeubels van MaximaVida

Tuinverlichting

Oh, kijk dan hoe mooi deze handgemaakte lampionnen van ByBazz zijn! De stijlvolle aardse tinten geven je tuin een gezellige en zomerse uitstraling. De lampionnen zijn er in verschillende kleuren en maten, tot wel 40 cm! Combineer een aantal kleuren en afmetingen voor een echte zomer vibe en speels effect.

Heel tof, deze lampionnen van Bybazz
Heel tof, deze lampionnen van Bybazz

Buitendouche

Is het geen beauty? Met deze koperen buitendouche van Huiszwaluw geniet je iedere dag van een heerlijke opfrisbeurt in de buitenlucht. Warm of koud, laat die stralen maar even alles van je afspoelen!

We spotten deze gave koperen buitendouche bij Huiszwaluw
We spotten deze gave koperen buitendouche bij Huiszwaluw

Bloementuin

Een tuin is geen tuin zonder bloemen, vinden wij! Nu is de tijd om te gaan zaaien en planten zodat je in de zomer tussen de geurige en kleurige bloemen zit, waar niet alleen jij, maar ook bijen, vlinders en andere insecten blij van worden! Sprinklr.co heeft borderpakketten waarmee je makkelijk zelf de meest waanzinnig mooie tuin aanlegt.

De ultieme relax tuinstoel

Hoe cool is deze relaxstoel! De spaghetti weave en de felle kleuren geven dit iconische design echt die jaren '60 retro vibe! Je kunt de spaghetti ligstoel in maar liefst 6 posities zetten en vanwege het zachte materiaal droom je heerlijk weg als je er eenmaal inligt. Wij spotten 'm bij Nordic Nest. Niet lopen, maar rennen!
Foto credits: Jan Kurtz

Meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van nieuwe tips, toffe shops, leuke adresjes en inspirerende blogs!

Een tuin vol bloemen met Sprinklr
Een tuin vol bloemen met Sprinklr
Ultiem relaxen in deze spaghetti chair. Je vindt 'm bij Nordic Nest.
Ultiem relaxen in deze spaghetti chair. Je vindt 'm bij Nordic Nest.

meer blogs van huiszwaluw.com

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)