24 juni 2024

WIN een cadeaudoos met 18 Werfzeep mini-zeepjes van Zepig!

WIN een cadeaudoos met 18 Werfzeep mini-zeepjes van Zepig!

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaars zijn Elze en Anneleen. Van harte gefeliciteerd met je prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met jullie op! Niet gewonnen? Houd onze komende winacties in de gaten en doe gewoon weer mee!

WIN een cadeaudoos met 18 Werfzeep mini-zeepjes van Zepig!

Ooh kijk dan! Dit is echt zo leuk: een cadeaudoos met daarin 18 zeepjes van Werfzeep. En wij mogen deze week namens Zepig twee van deze dozen weggeven! Die wil je echt hebben!!

Bij Zepig vind je alleen maar duurzame verzorgingsproducten en zepen, en daar hoort het Nederlandse Werfzeep natuurlijk ook bij! In de cadeaudoos zitten 18 heerlijke zepen, die allemaal biologisch, volledig plantaardig, lekker verzorgend en handgemaakt zijn. Er zitten een aantal douchezeepjes in, maar ook shampoo, scrubzeep, schoonmaakzeep en scheerzeep. Super leuk om thuis op je gemak al die verschillende zepen en scrubs uit te proberen, maar ook heel handig om mee te nemen op vakantie: het lekt niet, weegt bijna niks, mag mee in de handbagage en scheelt vooral een hoop ruimte in je toilettas! 

Dit is wat je moet doen als je kans wilt maken op 1 van de 2 Werfzeep-sets die Zepig beschikbaar stelt:

  • Beantwoord onderstaande vraag
  • Volg Flavourites en Zepig op Instagram
  • Niet verplicht, maar wel leuk: deel de winactie in je stories

Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing. Per persoon wordt slechts één deelname verwerkt.

Welke zeep zit er NIET in de cadeaudoos?