aptiq.com

Voor een stylish thuiswerkplek

Zeg eens eerlijk, staat jouw monitor op een stapel tijdschriften of een paar oude woordenboeken? En is je keukentafel een verzamelplaats van opladers, laptops en andere werkitems? Zo ziet het er vast in heel veel huizen van (hybride) thuiswerkers uit. Maar dat kan en moet anders, en ja, dat gaat verder dan een bureau en goede stoel.

Je kunt van je werkplek namelijk een super stijlvolle, praktsiche én ergonomische thuiswerkplek maken. Aptiq heeft speciaal voor de thuiswerker accesssoires ontwikkeld die niet alleen heel handig zijn, maar die vooral ook een mooi design hebben. Denk aan een bluetooth toetsenbord en muis (heel fijn, geen snoeren!) met mooi afgeronde hoeken, een bureau onderlegger, laptopstandaard en monitorstandaard met lade. Allemaal geïnspireerd op Scandinavisch minimalisme en beschikbaar in stijlvolle, matte kleuren. 

Ergonomisch design

De thuiswerk accessoires van Aptiq zijn zo ontworpen dat je altijd een goede werkhouding hebt. Zo heeft de laptopstandaard de optimale hoogte, zorgt het formaat van het toetsenbord voor de juiste houding en geeft de bureau onderlegger je primaire werkzone aan. En hadden we al gezegd dat het er fantastisch uitziet?

 

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)