moodiesundies.com

Stylish menstruatie ondergoed

Hoe fijn is dit: speciaal ondergoed dat je kunt dragen tijdens je menstruatie, zodat je niet in de weer hoeft met tampons, maandverband of inlegkruisjes. En natuurlijk zonder dat het doorlekt! Hoe dan? Het kruis van het menstruatie ondergoed van Moodies Undies bestaat uit drie dunne laagjes die absorberen en wel 8-10 uur een droog gevoel geven. En heel belangrijk: geen nare geurtjes! Super handig en hartstikke hygiënisch dus. Er is ondergoed voor lichte, gemiddelde en hevige menstruatie. Je kunt kiezen uit stijlvolle modellen en verschillende kleuren en er is zelfs een menstruatie bikini! En nice to know: je bespaart met menstruatie ondergoed € 12,- per maand. Goed voor je portemonnee en het milieu dus.

Menstruatie ondergoed voor tienermeiden

Het lichaam en de menstruatie van meiden is natuurlijk anders dan van volwassen vrouwen. Daarom heeft Moodies Undies een speciale lijn van bamboe menstruatie ondergoed voor tieners ontwikkeld. Net zo stijlvol en veelzijdig als het ondergoed voor de wat oudere dames.

Tip: op de website van Moodies Undies vind je ook heel veel handige tips en informatie over menstruatie.

blog

Deze musthaves gaan mee op vakantie!

Pak je koffers maar, want het is (bijna) tijd om op vakantie te gaan! En zorg ervoor dat je in ieder geval plek hebt voor deze vijf musthaves. Fijne vakantie!

(zon)verzorgingsproducten in vaste vorm vind je bij Zepig
(zon)verzorgingsproducten in vaste vorm vind je bij Zepig

Huid- en haarverzorging die niet lekt

Super handig om mee op vakantie te nemen: een zonnebrand die niet zomaar gaat lekken in je koffer of tas! Deze zonnestick van Sol de Ibiza is gemaakt van biologische en plantaardige ingrediënten en is volledig plasticvrij. Zelfde geldt voor de huid- en haarzeep van HelemaalShea. De kalmerende en vochtinbrengende eigenschappen maken van deze shampoobar een musthave voor je vakantie!

Een handdoek en spel in één van Hamamdoek
Een handdoek en spel in één van Hamamdoek

Mega multi tasker

Dit item nemen wij nou altijd mee op vakantie: de hamamdoek! Super handig, want het neem niet veel ruimte in, je kunt het gebruiken als standlaken of handdoek (droogt lekker snel), even omknopen tot jurkje als je een ijsje gaat halen, ophangen als schaduwdoek en deze Sun & Fun Towel (100% biologisch katoen) is ook nog eens een spelbord! Check hamamdoek.nl voor deze en nog meer kleurrijke hamamdoeken.

Pebbles ketting van Turina
Pebbles ketting van Turina

Don't forget the bling!

Felle zon vraagt om felle kleuren! Vergeet dus vooral niet om nog een paar vrolijke accessoires aan je bagage toe te voegen. TURINA.Jewellery heeft een toffe selectie aan kleurrijke oorbellen en kettingen, zoals deze Pebbles ketting. Voor het gewicht hoef je het niet te laten, want ze zijn hartstikke licht! En zo zie je er zelfs in je camping outfit of badpak stunning uit!

Stijlvolle badmode van CurvesWear
Stijlvolle badmode van CurvesWear

Sexy shaping swimwear

Oh la la! In zo'n stijlvol badpak voel je je toch on top of the world! Of in ieder geval op het strand of aan het zwembad. Geloof het of niet, maar deze badpakken zijn super shaping! Ze lijnen mooi uit, geven support waar nodig en de mesh cutouts maken het helemaal af. Dus hup, van je mandje van CurvesWear in je koffer!

Zorgeloos zwemmen tijdens je periode

Best balen als je ongesteld wordt, precies als je op vakantie bent of een stranddag hebt gepland. Maar no worries, want je kunt zorgeloos zwemmen met Moodies menstruatie zwemkleding (voor tienermeiden en volwassen dames)! Stop meteen de comfortabele en lekvrije onderbroekjes in je koffer en geniet volop van je vrijheid!

Lekker leesvoer

Ah, daar lig je dan. Lekker op je bedje in de schaduw van een palmboom of Italiaanse jasmijn. Koud drankje binnen handbereik en een flinke stapel boeken, want hè hè, eindelijk tijd om te lezen! Heb je inspiratie nodig, snuffel dan eens tussen al die leuke titels van Uitgeverij Snor. En bestel meteen een traveljournal voor al je avonturen!

Zorgeloos zwemmen in Moodies Undies
Zorgeloos zwemmen in Moodies Undies
Super leuk leesvoer van Uitgeverij Snor
Super leuk leesvoer van Uitgeverij Snor

meer blogs van moodiesundies.com

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)