17 juni 2024

WIN 1 van de 3 vakantieboeken naar keuze van Invulboekjes!

WIN 1 van de 3 vakantieboeken naar keuze van Invulboekjes!

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaars zijn Esmeralda, Randi en Sharon. Van harte gefeliciteerd met je prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met jullie op! Niet gewonnen? Houd onze komende winacties in de gaten en doe gewoon weer mee!

WIN 1 van de 3 vakantieboeken naar keuze van Invulboekjes!

Ik ga op vakantie en neem mee…

Ben jij al aan het aftellen naar de zomervakantie? Het duurt nu écht niet lang meer… hoogste tijd dus voor de voorbereidingen! En daar hoort meedoen aan deze winactie zeker bij, want je maakt namelijk kans op een super handig item voor op reis.

Tijdens je vakantie maak je van alles mee en beleef je veel mooie gebeurtenissen die je zeker niet wilt vergeten. Super slim én leuk om een reisdagboek of vakantieboek bij te houden, zodat je later als je weer thuis bent die bijzondere momenten uit je reis kunt herbeleven. Te gek dus dat je deze week kans maakt op een vakantiedagboek naar keuze uit het ruime assortiment van invulboekjes.nl! We mogen maar liefst 3 mensen blij maken met een vakantieboek, en als je wint mag je zelf bepalen of je een reisdagboek voor jezelf of misschien wel een vakantiekletsboek voor de kinderen kiest.

Dit is wat je moet doen als je kans wilt maken op 1 van de 3 vakantieboeken

  • Beantwoord onderstaande vraag
  • Volg Flavourites en Invulboekjes op Instagram
  • Niet verplicht, maar wel leuk: deel de winactie in je stories

Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing. Per persoon wordt slechts één deelname verwerkt.

Welk voertuig vind je op het vakantie invuldagboek van Fyllbooks?