Gift Guide brievenbuscadeaus '23

Kerstmis brievenbuscadeaus
Kerstmis brievenbuscadeaus

Ben je op zoek naar een kerstcadeau om op te sturen? Zoek niet verder! Wij hebben vijf top cadeaus voor je gevonden waarvoor de ontvanger niet thuis hoeft te zijn, want ze passen gewoon door de brievenbus!

Recepten tekenen

Zoek je een cadeau voor iemand die houdt van tekenen én van koken, dan is dit echt het perfecte cadeau: het boek Recepten tekenen. Je krijgt stap voor stap uitgelegd hoe je je lievelingsrecepten of eigen bedachte recepten met illustraties kunt vastleggen in een persoonlijk getekend receptenboek. Dit originele brievenbuscadeau bestel je bij Madame LaPoule, net als alle aanbovelen materialen zodat je meteen aan de slag kunt gaan.

Dit leuke cadeau shop je bij Madame LaPoule
Dit leuke cadeau shop je bij Madame LaPoule

Altijd goed: een cadeaukaart

Soms is het echt niet te doen om een kerstcadeau voor iemand te kiezen, vooral als er op het lijstje staat 'doe maar iets van Dille & Kamille'. Dat helpt dus niet, want er is zo veel leuks te vinden. De oplossing is een cadeaukaart waarmee de gelukkige ontvanger zelf iets leuks kan uitzoeken, online of in de winkel. En het bedrag hoeft niet in één keer besteed te worden. Je kunt de cadeaukaart naar jezelf sturen als je samen Kerstmis viert met degene die je met de kaart gaat verrassen, maar je kunt het ook rechtstreeks in de brievenbus laten bezorgen.

Altijd goed: een cadeaukaart van Dille & Kamille
Altijd goed: een cadeaukaart van Dille & Kamille

Kerstbloemen

Als je de bollen van deze bloem in de winkel ziet liggen, dan weet je dat het kerstseizoen eraan komt! De amaryllis is wat ons betreft een echte kerstbloem, hoe leuk is het om iemand blij te maken met deze verrassing door de brievenbus. In dit fleurige kerstcadeau zitten vier stelen amaryllis en 3 stelen eucalyptus. Ruikt ook nog eens heerlijk! Bloompost heeft een pakketje met rode bloemen en een paktje met een mix van rode, wite en roze bloemen.

Bloemen door de brievenbus van Bloompost
Bloemen door de brievenbus van Bloompost

Blijmakers door de brievenbus

Oh wow, deze te gekke kaart van Happy Whatever is ook een vaas! De Dazzling Sky-kaart met mysterieuze lucht en goudfolie vouw je na ontvangst om tot een geometrische vaas. Zet de kaartvaas over een fles wijn, doe er een mooie kersttak in en je hebt een echte eyecatcher in je woonkamer. Je vindt hier nog veel meer leuke brievenbusverrassingen, waaronder onze favoriet: de regenboogmaker raamstickers, die zorgen voor de mooiste regenbogen in je huis!

Blijmakers van Happy Whatever
Blijmakers van Happy Whatever

Chocoladeverrassing

Kerst-liefde gaat door de maag, maar ook door de brievenbus! Verras iemand met een selectie heerlijke chocolade. In deze chocolade kerstboom van Chocolade Bezorgd zitten 21 luxe handgemaakte bonbons. Heerlijk voor bij de koffie of thee na het kerstdiner of om lekker tussendoor te snoepen. Er zijn ook kerstdoosjes van 10 of 15 of zelfs 35 bonbons. Dat is toch oprecht het allerlekkerste brievenbuscadeau deze kerst!

Chocolade Bezorgd kerstboom
Chocolade Bezorgd kerstboom

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)