exploretanzania.nl

Safari en strand

Wow. Een vakantie op de camping in Frankrijk valt wel even in het niet als jij straks gaat vertellen over je reis naar Tanzania. Vergeet busjes volgepropt met toeristen. Hier vind je geen gids-voorzien-van-rode-vlag en hordes toeristen met camera om de nek. Nee, bij Explore Tanzania weten ze je feilloos de weg te wijzen naar het pure, ongerepte en onontdekte Tanzania. Sta oog in oog met een kudde olifanten. Beklim de Kilimanjaro. Wandel over spierwitte stranden. Logeer in kleinschalige lodges en Green Camps.

Kortom: maak een reis die je voor de rest van je leven niet meer vergeet. Exclusief en op maat gemaakt, speciaal door de Nederlandse Marjolijn die er jaren woonde. Wanneer gaan we?

Voorbeeldreizen

Kun je je nog niet zo veel voorstellen bij een rondreis door Tanzania? Check dan ter inspiratie de voorbeeldreizen!

blog

Van ringen tot cadeaus: het trouwseizoen is begonnen!

Ga je binnenkort trouwen of ben je uitgenodigd voor een bruiloft? Check dan alvast deze vijf leuke tips. Van de perfecte bruidslingerie en vintage trouwringen tot een geweldige trouwlocatie in de buitenlucht, liefdevolle trouwcadeaus en een geweldige plek voor je huwelijksreis!

Het trouwseizoen is begonnen!
Het trouwseizoen is begonnen!

Bruidslingerie

Of je nou een loei strakke of strapless jurk draagt op je trouwdag of een volumineuze prinsessenjurk, je wilt in geen geval dat je lingerie zichtbaar is. CurvesWear heeft werkelijk prachtige bruidslingerie in verschillende tinten die ervoor zorgt dat je jurk goed zit en jij de hele dag straalt van geluk!

Trouwlingerie van CurvesWear
Trouwlingerie van CurvesWear

Trouwen in de buitenlucht

De Vreemde Vogel is een officiële trouwlocatie vlakbij Rotterdam, waar jullie hele bruiloft op één locatie kan plaats vinden. De ideale plek voor een festivalbruiloft met bijzondere overnachtingen. De voormalige boerderij heeft een grote tuin, een feestzaal met een groot terras en -just in case- een overkapping voor als het regent. 

Trouwen in de buitenlucht doe je bij De Vreemde Vogel
Trouwen in de buitenlucht doe je bij De Vreemde Vogel

Trouwringen

Bij Sellink Juwelier & Goudsmid (familiebedrijf sinds 1918 & hofleverancier) vind je een bijzondere mix van nieuwe, antieke en vintage sieraden. En vintage trouwringen zijn HOT, dat begrijpen de drie zussen bij Sellink heel goed. Je vindt hier dan ook geen standaard sets, want je kunt álle ringen met elkaar combineren. Kijk voor inspiratie op de site of bezoek de winkel in Winterswijk.

Vintage trouwringen van Sellink
Vintage trouwringen van Sellink

Het perfecte huwelijkscadeau

Bij favou.nl vind je unieke items om het bruidspaar écht mee te verrassen, zoals een persoonlijk geschenk dat hun liefde weerspiegelt: een handgeschilderd pegdoll-bruidspaar of een 'hugs & kisses to the mr & mrs' message in a bottle. Of kies voor een glazen memorybox met namen en trouwdatum. Check de collectie voor originele en onvergetelijke huwelijksgeschenken op favou.nl.

Avontuurlijke huwelijksreis

Hoe heerlijk is het om je na je trouwdag je koffers te pakken en lekker op huwelijksreis te gaan! Als je houdt van strand en safari, dan is Tanzania de perfecte bestemming. Van het ruige Serengeti National Park tot de hagelwitte stranden van Zanzibar, Explore Tanzania stelt samen met jullie de perfecte honeymoon samen.

Het perfecte trouwcadeau vind je bij Favou
Het perfecte trouwcadeau vind je bij Favou
Strand en safari huwelijksreis? Explore Tanzania!
Strand en safari huwelijksreis? Explore Tanzania!

meer blogs van exploretanzania.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)