september18.nl

DIY's van natuurlijke materialen

Bij September18 weten ze wel wat we leuk vinden. En dat is lekker zelf fröbelen met mooie materialen en nóg mooiere eindresultaten. Als je een DIY-abonnement neemt, kun je elke maand aan de slag met een nieuw maak-het-zelf pakket! Je krijgt het netjes thuisbezorgd, met instructie op papier en video per mail. Zo maak je de leukste accessoires voor jezelf en toffe items voor je interieur met wol, zijde, haken, breien, vilten, verven enz. En het leuke is, je hoeft écht geen ervaring te hebben (mag wel natuurlijk!). Je hoeft overigens geen abonnement af te sluiten, er zijn ook losse pakketten. Maar als je eenmaal begint, ben je hooked!

bezoek deze shop ook in het echt!

bezoek deze shop ook in het echt!

De Trompet 1936
1967DB Heemskerk

blog

Fall into DIY: de leukste zelfmaakideeën voor deze herfst

Of je nu een doorgewinterde knutselaar bent of gewoon op zoek bent naar nieuwe en creatieve manieren om deze herfst door te komen, dit blog is jouw go to bron van inspiratie. Dus zet een grote pot thee en je telefoon uit en verlies je helemaal in deze fijne diy’s.

De leukst diy's
De leukst diy's

Old school vouwen

Ooh dit brengt ons weer helemaal terug naar de basisschool! Vouwen met mooie gekleurde blaadjes in alle thema’s die je maar kunt bedenken. Pure nostalgie! Trek het helemaal naar het heden door met de mooiste blaadjes en patronen als een echte origami kunstenaar aan de slag te gaan. Japan-specialist Roppongi heeft kleurrijk origami papier en ook ontzettend leuke diy-tips. Wat dacht je van elegante kraanvogels, lampionnetjes of kerstdecoratie? Super leuk om daar nu vast aan te werken!

Origami time!
Origami time!

Herfstbladeren in huis

Fijne diy die binnen en buiten combineert. Maak een heerlijke herfstwandeling en verzamel de mooiste bladeren. Die bladeren droog je in een bloemenpers van Dille & Kamille. Eenmaal gedroogd kun je er een mooie ingelijste collage van maken, een dromgenvanger of gebruik ze om er bijvoorbeeld notitieboekjes mee te decoreren.  

Bladeren drogen
Bladeren drogen

Zelf kaarsen maken

Maak je eigen kaarsen van bijenwas! In deze diy-kit die we vonden bij Ditverzinjeniet zitten tien vellen bijenwas en de lonten die je nodig hebt om deze schattige kaarsjes te maken. Het leuke is, de was heeft een mooi honingraatpatroon! Je kunt kiezen uit een naturel bijenwas of gekleurde bijenwas. Super leuk voor op je verjaardagstaart!

Kaarsen maken van bijenwas
Kaarsen maken van bijenwas

Borduurwerk

Lekker ontspannen werkje om vanuit je luie stoel te doen: borduren! Klinkt misschien suf, maar dat is het zeker niet. Met dit diy-pakket van Imakin borduur je een minimalistisch lijnportret op een canvas shopper. Helemaal on trend en super stijlvol! Je gebruikt drie eenvoudige borduursteken, dus een pro hoef je niet te zijn -maar kun je wél worden!  De instructie, materialen en drie verschillende sjablonen worden allemaal in dit leuke borduurpakket. 

Voor groene vingers

Vliegen bij jou de planten regelmatig in de kliko omdat ze het niet hebben overleefd? Doe dan een online plantencursus! Bij Puck’s planten leer je de kamerplanten die je in huis hebt echt kennen en hoe je ze moet verzorgen. Ontzettend leuk om hiermee bezig te zijn en zo je eigen urban jungle te creëren. En wie weet krijg je nog groene vingers ook!

Gemaakt van wol

Bij September18 weten ze alles van diy met de mooiste materialen. Deze toffe macramé wandhanger maak je helemaal zelf! Je krijgt bij September18 een pakket waarin alle benodigdheden zitten, inclusief een patroon op papier en een link naar de online instructie. Ook leuk: 3D-herfstdecoratie van prikvilt, zoals deze pompoenen. Heerlijke bezigheid voor koude regenachtige dagen!

Textiel met jouw design

Hoe bijzonder is het om sjaal of plaid te hebben met je eigen design! Super origineel toch? Je kunt het eenvoudig realiseren met de tekensjablonen van Relooped. Hoe het werkt?  Heel simpel: je maakt een ontwerp in het tekensjabloon, dat upload je vervolgens naar Relooped, waar je ook de kleuren garen kiest. En binnen twee weken wordt jouw unieke sjaal of plaid opgestuurd! Leuke activiteit om met de kinderen te doen.

 

 

Borduur een lijnportret op je shopper
Borduur een lijnportret op je shopper
Voor altijd groene vingers
Voor altijd groene vingers
Decoraties van lontwol
Decoraties van lontwol
Je eigen design op een sjaal
Je eigen design op een sjaal

meer blogs van september18.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)