Gift Guide voor Haar

Gift Guide voor Haar
Gift Guide voor Haar

Het is alweer tijd voor onze tweede Gift Guide en deze is speciaal voor dames. Dus als je op zoek bent naar een cadeau voor je moeder, zus, dochter, lief of beste vriendin...keep on reading en laat je inspireren door onze top 10 cadeaus voor haar!

A touch of bling
Een touch of bling mag natuurlijk niet ontbreken in deze Gift Guide. Daarom laten we je graag de elegante en verfijnde sieraden van E-star zien, ze zijn zo mooi. Je shopt hier gouden en zilveren kettingen, armbandjes en oorbellen met bijvoorbeeld Swarovski, Zirkonia en strass. Alle sieraden worden door Esther met de hand gemaakt en zijn stuk voor stuk uniek én op verzoek helemaal naar wens aan te passen. Er zijn hele minimalistische en subtiele sieraden, maar zoek je een sieraad voor iemand die graag echte statement items draagt, ook dan zit je hier goed. En voor diegenen die voor het eerst samen kerst vieren, kijk eens naar de creolen of kettinkjes met zirkonia hangslotjes of sleutels. Heel symbolisch om je nieuwe lief te laten weten dat ze je hart heeft  gestolen.

Cadeaupakket van The Wish Label
Cadeaupakket van The Wish Label

Cadeaupakket
Soms is het best moeilijk om voor iemand een cadeautje uit te kiezen en dat is precies waarom wij deze Gift Guide maken en The Wish Label cadeaupakketten maakt! Je kunt kiezen uit een super fijne kant-en-klare opties, maar met een beetje inspiratie van de site is het nog leuker is om een cadeaupakket zelf samen te stellen. In het assortiment vind je veel verrassende producten, zoals chocolade met prosecco of gin & tonic, gepersonaliseerde kerstballen en andere prachtige cadeaus voor haar. De luxe en unieke pakketten van The Wish Label zijn geweldig om te geven, maar zeker ook om te krijgen. Ook voor andere feestdagen of gelegenheden dan Kerstmis.

Altijd met print aan de binnenkant: de tassen van Keecie
Altijd met print aan de binnenkant: de tassen van Keecie

Leren tas
Wij zijn al jaren fan van de tassen van Keecie en ook dit nieuwste model is een beauty. Tas Wish Tree heeft een luxe uitstraling en veel ruimte, zonder al te log en groot te zijn. Er zijn meerdere vakken aan de binnenkant, een apart vak met rits voor portemonnee of telefoon en hij heeft een handig vakje aan de voorkant. Er is ook een kleinere versie van, die je als portemonnee kunt gebruiken, de Small Wish. En zoals bij elke Keecie tas zit er een prachtige zeefdrukprint aan de binnenkant. Bij de Wish Tree tassen is dat de olijftak, die symbool staat voor vrede en hoop. Perfect voor kerst toch?

Droogbloemenlijstjes van ByManoa
Droogbloemenlijstjes van ByManoa

Bloemenlijstje
Ze blijven mooi, deze bloemenlijstjes van By Manoa. Sterker nog, ze worden steeds mooier! Echt prachtig en zo verfijnd, die kleine etalages waarin bekende en minder bekende bloemen staan te pronken in een door Marloes samengestelde compositie. Wat dacht je van wit gipskruid met een lichtroze Zeeuws knoopje, fel gele boterbloemen, rode klaprozen of een blauw-paars ridderspoor. Ook leuk zijn de gedroogde veldboeketjes en de lijstjes met zwevende hortensia blaadjes. Marloes droogt alle bloemen in zelfgemaakte bloemenpersen voordat ze in lijstjes gaan. En ook die maakt ze zelf van hergebruikt hout en glas. Super origineel en duurzaam cadeau dus!

Duurzame basics van Lotika
Duurzame basics van Lotika

Eco sokken
Sokken zijn wat ons betreft altijd een goed idee, maar dan wel bijzondere sokken! Bij Lotika vind je de mooiste sokken van bamboe en biologisch katoen, met veel keuze in kleuren en printjes waar je vrolijk van wordt, zoals dit kleurrijke roodborstje. En die voelen zo zacht aan je voeten! Je shopt ze gewoon per paar of in een mooi cadeau doosje of -zakje met één of twee paar. Als je dus op zoek bent naar een cadeautje voor iemand die houdt van duurzame en fair basics, dan ben je bij Lotika aan het goede adres, want naast sokken vind je hier ook ondergoed, shirt, hoodies en zelfs vegan schoenen. En alles is er in leuke prints, on trend modekleuren of gewoon heel basics. Leuk om te geven, maar ook om op je eigen verlanglijstje te zetten. Enne, met code Giftguide21 krijg je 10% korting!

Mooi macramé van Soulmade Greece
Mooi macramé van Soulmade Greece

Macramé oorhangers
We zijn dol op macramé! Zo leuk, die handgeknoopte accessoires voor in huis, ze geven je interieur altijd iets zachts. Maar macramé is ook heel mooi in fashion accessoires, zoals je kunt zien in deze te gekke oorbellen van Soulmade Greece. Deze druppelvormige hangers worden met de hand gemaakt in Athene en zijn verkrijgbaar in vier prachtige natuurlijke tinten, zoals taupe en een goudachtig bruin. En ze lijken misschien zwaar, maar zijn echt vederlicht zodat je ze met gemak de hele dag kunt dragen.  Met deze macramé drops heb je echte eyecatchers in je oren. Perfect cadeau dus voor de feestdagen.

Luxe cadeaupakketten van PAKK-ND
Luxe cadeaupakketten van PAKK-ND

Cabinet of curiousiTEAs
It’s beginning to smell a lot like Christmas! Zeker met deze te gekke producten van The Cabinet of CuriosiTEAs van PAKK-ND. Daar zit zoveel heerlijks in, kun je echt iemand goed mee verwennen. Leuk voor onder de boom of als bedankje voor de gastvrouw van je kerstdiner. Wat dacht je van deze 100% vegan handwash in de geuren Glühwein of Pine Cinnamon Orange. Daarmee kom je helemaal in de stemming! En om echt ultiem te ontspannen na alle kerstdrukte heeft Pakk-nd deze geuren ook gestopt in badzout. Dat wordt lekker badderen, zeker met deze glühwein snoepjes candy wrap on the side! En hadden we al gezegd dat er ook nog een zalige hot chocolate met red velvet of caramel sea salt bij zit? wie verwen jij dit jaar met een te gek ingepakt cadeau van PAKK-ND?

Happy Scents van Happy Whatever
Happy Scents van Happy Whatever

Happy scents
Je kent Happy Whatever vast al van de leuke kaarten (Happy Invites) en vazen (Happy Hugs)? Maar ken je ook de Happy Scents? Die zijn ook zó leuk! Het is een geur diffuser in een echte Happy Whatever papieren design vaas. Er zijn drie verschillende geuren met bijpassende design vaas . Zo is de roze vaas gecombineerd met de geur van oriëntaalse bloemen (White Lotus) , bij de groene vaas hoort de geur van schone was (Clean Cotton) en de oranje vaas heeft een diffuser die geurt naar een zelfgemaakt kampvuur (Feu de Bois). Echt heel erg leuk om cadeau te doen aan iemand die houdt van lekkere geurtjes in huis. En is de diffuser leeg, dan blijft de vaas over. Die kan dus prima hergebruikt worden voor bijvoorbeeld een mooi bosje droogbloemen.

Voor de theeleut, van Madama Lapoule
Voor de theeleut, van Madama Lapoule

Fleurige thermoskan
Dit is nou eens een praktisch cadeau dat écht de show steelt. Kijk toch hoe leuk deze thermoskan met vrolijke bloemenprint en goudkleurig vogeltje op het deksel is. Heel leuk cadeau voor echte theeleuten, want zo heb je je dagelijkse pot thee altijd lekker dichtbij. Ook op vakantie of tijdens een (winterse) picknick of wandeling. Je warme dranken blijven er maar liefst twaalf uur lang op temperatuur in. We spotten deze thermoskan van Rice met de prachtige naam Fall Flower bij het o zo leuke Madame Lapoule, waar je nog veel meer vrolijke en kleurrijke cadeaus vindt voor dames die wel een beetje kleur in hun leven kunnen gebruiken. Deze thermoskan is in ieder geval verkrijgbaar in pink, mint en brown. 

On fire met deze red velvet top van Sissy-Boy
On fire met deze red velvet top van Sissy-Boy

Velvet top
Oh la la wat een sexy cadeau, die zetten we gewoon op onze eigen wishlist! Dit prachtige rode velvet singlet met kant van Sissy-Boy is een perfect cadeau voor onder de boom. Prachtig in combinatie met de donkerrode velvet pantalon of misschien wel de zwarte satijnen rok. Zet die ook maar meteen op je verlanglijstje, why not. Dan zit het wel goed met jouw party outfit voor deze kerst. En zijn de feestdagen voorbij, dan combineer je deze items met wat meer casual kleding, voor net dat beetje extra’s en die fijne herinnering aan dat moment bij de boom. Onze tip: laat deze Gift Guide even open liggen als je lief in de buurt is.

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)