rosaodor.com

Heerlijk Italiaans wasparfum

Stel je eens voor: jouw wasgoed dat ruikt naar een mix van de Italiaanse zee, kust en bloemen. Wij worden razend enthousiast van het nieuwe merk Rosaodor; Italiaans wasparfum in verschillende zalige geuren als Amalfi en Puglia. Door dit wasparfum aan je was toe te voegen (na het wassen, in het bakje voor wasverzachter) ruikt niet alleen je was, maar je héle huis naar dit heerlijke parfum. Hmmm... dat willen wij ook. En voor je delicate kleding van bijvoorbeeld merino of zijde gebruik je de luxe textielspray. Net zo lekker, maar dan zonder te wassen.

blog

Leuk bezuinigen? Vijf tips!

Bezuinigen... we kunnen het woord bijna niet meer horen. En toch, het kan ook leuk zijn! Deze vijf tips maken bezuinigen leuk!

Zalig: wasparfum en textielspray van Rosaodor
Zalig: wasparfum en textielspray van Rosaodor

1. Minder wassen, lekkerder ruiken
Echt een slimme manier om dubbel geld te besparen: minder wassen. Hoezo dubbel geld besparen? Omdat je door minder te wassen niet alleen op je energierekening bespaart, maar je kleding én je wasmachine slijten ook minder snel. Oké, minder wassen dus. Om er toch lekker fris en fruitig bij te lopen, is dit een wereldtruc (psssst, ik pas 'm vaak toe!). Spray je kleding in met de textielspray van Rosaodor (oooh wat een goddelijke geuren zijn dit!), even lekker een uurtje buiten hangen en je hebt weer heerlijk frisse, lekker ruikende kleding. Bonustip: Rosaodor heeft ook wasparfum, ben ik ook een groot fan van. Mijn favoriete geuren zijn Puglia en Intenso. Ik krijg vaak complimenten over mijn heerlijk geurend wasgoed, nu weet je waar dit vandaan komt! Ook fijn: je doet echt superlang met zowel het wasparfum als de textielspray. Echt een slimme investering dus.

Nooit meer gaatjes in je kleding
Nooit meer gaatjes in je kleding

2. Geen gaatjes meer in je kleding
Heb je vaak gaatjes in je mooiste shirts? Zó balen. Het schijnt te komen doordat (vaak kwetsbare) stof steeds langs je riem schuurt. Met een riem van Beltoncompany.nl los je dit bizarre probleem op. De riem heeft een speciale gesp waardoor gaatjes in je shirts verleden tijd zijn - dat bespaart je een hoop nieuwe shirts. Check de verschillende prints van de riemen van Beltoncompany.nl.

De állerfijnste sokken van Soxs
De állerfijnste sokken van Soxs

3. K-k-koud?
Ja, de thermostaat gaat een paar graadjes naar beneden deze winter. Dat gaat je honderden euro's schelen. Maar wat dan als je het continu koud hebt? Ik heb vaak last van koude voeten, en je weet het: heb je eenmaal koude voeten, dan krijg je het gewoon niet meer warm. Daarom heb ik de geitenwollen sokken van Soxs: die zijn zó fijn. Zo zalig zacht en lekker warm. Echt een wereldaanschaf. En inmiddels ook al lief, dochter, vader en vriendin mee verrast. Check trouwens ook deze heerlijke (en supermooie) wintertruien! Zo komen we de winter wel door.

Geweldig vest
Geweldig vest

4. Koop duurder
Eh... wat? Ja, het klopt wat hier staat. Bij Flavourites vinden we: 'Koop minder, maar áls je koopt - koop dan waar je echt blij van wordt.' En dat zijn meestal grotere aankopen waarover je lang moet nadenken. Paar voorbeelden? Mijn heerlijke vest dat ik het hele jaar door draag. Tijdens frisse zomeravonden, in de lente en herfst als jas en in de winter over een koltruitje. Al zó vaak aangehad, per keer dragen wordt hij steeds goedkoper. Mijn broeken van Monique van Heist die niet kapot te krijgen zijn. Ik draag ze zo'n drie keer per week. Vele malen goedkoper dan een H&M'etje, ondanks de hoge aanschafprijs. Mijn wollen winterjas van Filippa K. Ik heb 'm al meer dan tien jaar, maar vrijwel hetzelfde model hangt nog steeds in de winkel! Stuk voor stuk aankopen die per keer dragen een van mijn goedkopere items geworden zijn. Het vergt wellicht even een andere benadering, maar echt: duurder is heel vaak uiteindelijk goedkoper.

5. #Noblackfriday
Eerlijk is eerlijk: wij hebben Black Friday altijd enorm stom gevonden. Dat geschreeuw om de zogenaamd allerbeste aanbieding, die overconsumptie, het aanzetten tot koopgedrag van spullen die je anders niet had gekocht... Nope, niet voor ons. Daarom organiseerden wij al rond 2016 Pink Friday's tijdens Flavourites Live en hebben we afgelopen jaren Black Friday juist in een duurzaam zonnetje gezet. Zo verstuurden we vorig jaar een nieuwsbrief met duurzame items, met de opbrengst van de nieuwsbrief hebben we tientallen bomen geplant. Dus... gun je portemonnee rust en sla Black Friday over. Of doe zoals Dille&Kamille. Zij gooien op Black Friday de deuren dicht en roepen iedereen op om lekker naar buiten te gaan. En genieten van de natuur kost je sowieso niets...

Dille&Kamille is tijdens Black Friday gesloten
Dille&Kamille is tijdens Black Friday gesloten

meer blogs van rosaodor.com

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)