steamwaverz.nl

Prachtig papier–design!

Dit moet je zien! Steam Waverz. Had jij er ooit van gehoord? Wij niet, maar het is prachtig. Steam wavers (een Nederlands ontwerp) zijn theeaccessoires. Je legt ze op je theeglas en het ontwerp komt vanzelf tot leven. Wat een leuk lifestyle cadeau! Je kunt meerdere keren een steam waver gebruiken en je ontvangt ze in een doosje met tien stuks of in een duopakje. Een mooi stukje aandacht! De designer kaarten van Steam Waverz zijn prachtig als huis deco. Verras je vriendinnen met deze kunstwerkjes en jouw persoonlijke tekst. Neem regelmatig een kijkje in deze webshop want er komen steeds nieuwe aandachtschenkers bij. De designer: Angeliek Caelen.

blog

Kleurrijk tafelen

Nog een paar dagen en dan vieren we alweer Pasen! Hebben jullie er al zin in? Eieren zoeken in de tuin, genieten van het lenteweer en samen met familie en vrienden brunchen. Hierbij heb ik wat inspiratie voor je zodat je helemaal uit kunt pakken tijdens je paasbrunch.

Schaaltjes, borden en mokjes in de kleuren: koraal, mint blauw, donkergroen en lime.
Schaaltjes, borden en mokjes in de kleuren: koraal, mint blauw, donkergroen en lime.

Het begint bij je servies. Want een leuk servies doet wonderen. Bij Madamelapoule.nl is heel veel servies te krijgen, maar het Embossed Stoneware servies van Rice (handgemaakt!) sprong eruit; mooie warme kleuren en ook nog eens met een mooi patroon van reliëf. Combineer de kleuren en je tafel is meteen een feestje!

Deze vazen geven een stoere look aan je kleurrijke paastafel.
Deze vazen geven een stoere look aan je kleurrijke paastafel.

Natuurlijk kunnen verse bloemen niet ontbreken op tafel... Tulpen, hyacinten, ranonkels en pioenrozen, allemaal kleurrijke lentebloemen. Maak er mooie veldboeketjes van en zet ze in kleine vaasjes. Die groepeer je bijvoorbeeld in de Boombag van Knapgoed.nl. Tip: Geen vaasjes in huis? Hergebruik lege glazen flesjes en potjes van de jam of sapje. Of wat denk je van een vaas van natuurlijk latex? Deze vaas is gemaakt door jonge moeders op het platteland van Sri Lanka volgens fair trade principes. Een mooie vaas met een mooi verhaal...

Zijn dit geen eyecatchers?
Zijn dit geen eyecatchers?

En deze moet ik met jullie delen, je zult hem vast vaker gezien hebben op Flavourites! De hanglamp met vogeltjes van Dutchdilight.com! I’m in love! Niet alleen leuk in de lente maar eigenlijk altijd. Deze lampen zijn er in verschillende kleuren en uitvoeringen. Van klein tot groot, wit of met oranje vogeltjes, er zit altijd wel een kleur bij, die bij je interieur past.

Check de site van Steamwaverz om de werking te zien!
Check de site van Steamwaverz om de werking te zien!

Een kopje thee kan natuurlijk niet ontbreken tijdens deze brunch. En om je thee extra leuk te maken kun je de thee serveren met een steamwaver. Steamwaverz zijn ronde papieren illustraties van Angeliek Caelen. Leg de waver op de rand van je kopje thee en je thee ademt leven in het tafereeltje. Wil je weten wat het effect is? Bekijk het filmpje op hun site, erg leuk!

Nu nog wat hapjes en drankjes en het feest kan beginnen. Inspiratie nodig? Kijk eens op de foodrubriek van Flavourites. Daar vindt je vast wel iets lekkers (en leuks) om te presenteren tijdens je paasbrunch. En dan het belangrijkste: genieten!

Veel foodtips op Flavourites.nl! Bekijk bijvoorbeeld eens de taarten en cupcakes van Mysweetdear.com!
Veel foodtips op Flavourites.nl! Bekijk bijvoorbeeld eens de taarten en cupcakes van Mysweetdear.com!

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)