heegoodies.com

Handige én mooie stationery

Iedereen happy en geholpen. Dat is waar het bij de stationery van HEE Goodies om draait. Dus als je een liefhebber bent van handige stationery en vrolijke ontwerpen, dan zit je hier helemaal goed! Je vindt hier namelijk een hele fijne collectie kaarten, posters, invulboeken, planners en nog veel meer leuks van papier. Heel leuk om voor jezelf te shoppen - zoals het allernieuwste dagboek voor volwassenen - of om cadeau te geven.

Tegoedbon cadeau

Ben je nou altijd nét te laat met het shoppen van een cadeautje, haal dan nu het super leuke tegoedbonnen-boekje in huis. Heb je altijd een origineel cadeau in huis dat je helemaal kunt afstemmen op de gelukkige ontvanger.

blog

Een dagboek voor volwassenen en meer bijzondere stationery

Soms heb je gewoon even teveel aan je hoofd. Kun je niet meer genieten van de leuke dingen, slaap je slecht, pieker je veel of ben je gewoon niet happy - zonder te weten wat er eigenlijk aan de hand is. Dat zijn goede momenten om een dagboek bij te houden. Lekker van je af schrijven en op die manier misschien wel ontrafelen hoe het anders kan. Nieuwsgierig? Het Dagboek voor Volwassenen, dat de leuke stationery webshop HEE Goodies verkoopt, is een fijn dagboek dat je in deze situaties op weg helpt.

Fijn: een dagboek voor volwassenen
Fijn: een dagboek voor volwassenen

Dagboek voor Volwassenen

Bij kinderen en pubers vinden we het heel gewoon als ze een dagboek bijhouden. Hebben we het vroeger niet allemaal ook gedaan? Gek eigenlijk dat je als volwassene niet zo snel meer je gedachten in een boekje opschrijft. Nee, daar hebben we helemaal geen tijd voor. Druk-druk. En geen idee wát we dan moeten schrijven. Ik zal je vertellen: schrijven helpt. Als je slecht slaapt, bijvoorbeeld. Of als je veel piekert. Als je het zo druk hebt dat je bijna je gedachten niet meer kunt ordenen. Of als je meer stil wilt staan bij het leven, bij het nu, als je dankbaar wilt zijn. Het Hallo Leven My Journal Dagboek voor Volwassenen is geen boekje met blanco pagina's, maar een fijn hulpmiddel om echt een stukje verder te komen.

Met veel tips, inspiratievoorbeelden van dankbaarheid en volop ruimte voor jouw gedachten
Met veel tips, inspiratievoorbeelden van dankbaarheid en volop ruimte voor jouw gedachten

Reflecteren op de dag

Het is een prachtig boekwerk in een fijn A5 formaat (de helft van een A4). Er staan leuke quotes in, en je kunt zelf data invullen dus zelf bepalen wanneer je begint. Fijn: dankzij de schrijftips die in het dagboek staan kun je gemakkelijk starten, ook als je dat lastig vindt. Er staan mooie voorbeelden in van dankbaarheid. Heel inspirerend! En er zijn pagina's met verdiepende vragen en je kunt je dag een cijfer geven. Verder is het boekje prachtig vormgegeven en kun je het boekje dicht doen met een elastiek. Omdat het er zo mooi uitziet, is het ook heel leuk om cadeau te geven. Wat fijn, zo'n boek dat je elke dag een paar minuten rust geeft, dat je laat reflecteren op de dag en je leven en dat je laat stilstaan bij wat je hebt gedaan en voelt. Geef het cadeau aan jezelf, je verdient het!
En ben je dan toch bij HEE Goodies (vind je de naam ook zo leuk? Wij wel!), bekijk dan ook de andere leuke stationery-items. Hier nog wat ideeën:

Een hit: tuinposters
Een hit: tuinposters

Tuinposter

Jaja, de tuin is steeds meer een buitenkamer geworden. Daar mag een poster aan de wand! HEE Goodies heeft nieuwe tuinposters die een saaie muur of schutting opvrolijken. Welke quote hang jij op in je tuin?

Planners helpen je de dag door
Planners helpen je de dag door

Planner

Wie slimt plant, houdt veel meer tijd over. En kijk, dat willen we allemaal wel. Een planner helpt je bij het afronden van je dagelijkse taken. Elke dag een things-to-do lijstje maken (tip: houd 't wel haalbaar, anders raak je gefrustreerd!) en streep lekker door wat klaar is. Geeft zo'n fijn gevoel! Deze planner is cute en handig voor op je bureau.

Kaarten

Wat jammer eigenlijk dat we steeds minder kaaten versturen. En dan bedoel ik ouderwetsche, handgeschreven kaarten hè. Niets persoonlijker dan dat! HEE Goodies heeft heel leuke kaarten in het assortiment die je per setje kunt kopen. Om gewoon in huis te hebben, altijd handig! En je slaat twee vliegen in één klap. Het schrijven en opsturen van een kaart voelt zo goed, en je geeft de ontvanger een 'yay-moment'. 

 

Niets leuker dan een handgeschreven kaart
Niets leuker dan een handgeschreven kaart

meer blogs van heegoodies.com

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)