natuurhuisje.nl

Weg van de massa

We hebben al vele uurtjes zitten speuren op 't web op zoek naar unieke vakantieadresjes. We houden nu eenmaal niet van massa... herkenbaar? Dan is dit een topper. Natuurhuisje.nl heeft al heel wat voorwerk verricht, en in landen als Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië unieke huisjes in kaart gebracht. Altijd gelegen in de natuur, altijd ver weg van de massa en altijd one-of-a-kind. Wat een fijne website en wat een goed aanbod. We willen direct een tripje boeken!

blog

10 cadeautips voor Valentijnsdag

Of je het nou de meest romantische dag van het jaar vindt of juist veel bombarie, op 14 februari is het gewoon weer Valentijnsdag. Perfecte gelegenheid om iemand even dat extra beetje liefde te geven. Dus verwen je lief met een romantische verrassing, laat je beste vriendin weten dat je zo blij met haar bent, stuur je oom en tante een lief gebaar en geef je buurvrouw dat liefdevolle gebaar waar ze zo aan toe is. Liefde komt in zo veel vormen en daarom delen wij 10 leuke tips met je.

Cadeautips voor Valentijnsdag. Beeld: Nicole den Harder
Cadeautips voor Valentijnsdag. Beeld: Nicole den Harder

Pretty in pink


Heb jij al plannen gemaakt om met je lief op stap te gaan, wil je extra aandacht geven aan degene van wie je houdt óf wil je juist jezelf helemaal in de watten leggen? Laat Manfield nou net de ideale collectie gelanceerd hebben om jouw 14 februari compleet te maken! Check snel de perfecte schoenen, accessoires en sieraden voor jouw onvergetelijke Valentijnsdag.

Schrijf het in de sterren


Valentijnsdag is het moment om jouw lievelingsmensen te vertellen hoe belangrijk ze voor je zijn! En MrStarsky helpt je graag daarbij! Laat ze weten hoeveel je van ze houdt door hét moment van jullie te vereeuwigen in de stand van de sterren! Jullie eerste date of eerste zoen, de geboorte van jullie kinderen of misschien wel die onvergetelijke vakantie met je beste vriendin. Met de sterrenhemels van MrStarsky verras jij diegene met een unieke herinnering, vastgelegd in de sterren.
Gebruik nu code LOVE14 en krijg 14% korting op jouw sterrenhemel en wissellijst. Maak jouw poster!

Lief(st) van bamboe
Verwen eens je voeten -of die van een ander natuurlijk-  op Valentijnsdag! Bij Lotika vind je nu de leukste heren- en damessokken van super zacht bamboe en biologisch katoen. Vinden je voeten heel fijn. Zoek je een iets intiemer cadeau, check dan het duurzame ondergoed. Van prachtige rode lingerie voor haar tot stijlvolle boxers voor hem. Zo wordt het vast een hele romantische Valentijnsdag.

Pretty in pink
Pretty in pink

Liefs door de brievenbus
Of je nu gaat voor een groot of klein gebaar, Bloompost heeft zulke fijne brievenbus cadeaus voor Valentijnsdag. Onze favoriet blijft toch wel de rode roos. Niet zo gek, want deze staat symbool voor liefde, trouw en vriendschap. Ga jij voor een Oh so cute cadeautje door de brievenbus of pak je uit met dé Valentijns-klassieker: een grote bos rode rozen! Tip: bestel nu alvast je brievenbusbloemen voor Valentijnsdag en Bloompost zorgt ervoor dat ze op de 14e worden bezorgd.

Het staat geschreven  in de sterren
Het staat geschreven in de sterren

Met liefde gemaakt door de natuur
Fijn hoor, deze rozen. Niet om in een vaasje te zetten, maar om je lichaam en gezicht mee te verwennen. Zoals met een heerlijke rozenolie van Botanical Beauty, perfect voor een massage om maar eens iets romantisch te noemen. Bij Indisha vind je nog veel meer biologische en fair trade beauty cadeaus waar je iemand op Valentijnsdag heel erg blij mee kunt maken.

Sokkenliefde
Sokkenliefde

Cadeaus om van te dromen
Ah, de dag van de liefde. Voor sommigen is Valentijnsdag een heuse feestdag en voor anderen een cheesy cliché. Hoe je er ook tegenover staat, bij Sissy-Boy pakken ze elke mogelijkheid om een dierbare in het zonnetje te zetten met beide handen aan. Of je nou een geliefde wil verrassen of jezelf eens lekker in de watten legt, we’ve got you!

Samen weg
Verras je lief met een romantisch verblijf in een tiny house van Natuurhuisje, ergens in the middle of nowhere. Alleen jullie twee, omringd door mooie natuur, vogelgeluiden en het geruis van bladeren. Maak een fijne wandeling, stook een vuurtje en geniet samen van de prachtige zonsondergang. Als dat geen perfect cadeau is voor Valentijnsdag!

Liefdevolle herinneringen
Wat een leuk idee: maak een poster met de plattegrond van de plaats die voor jullie zo bijzonder is. Zo heb je een dagelijks geluksmoment en een blijvende herinnering aan de plek waar jullie elkaar hebben ontmoet, zijn gaan samenwonen of waar jullie kindje is geboren. Ook tof om cadeau te doen aan iemand anders dan je geliefde, bijvoorbeeld aan je lieve huisgenoot waarmee je zoveel mooie momenten hebt beleefd in jullie studentenhuis. Of geef aan je ouders een plattegrond van de plaats waar je bent opgegroeid. En het maakt niet uit hoe groot of klein de plek is die je wilt vastleggen, Studio216 maakt ‘m met liefde voor je klaar!

Om op te vreten
Liefde gaat door de maag! Nou, dat is geen enkel probleem als je aan komt zetten met zelfgemaakte Valentijnskoekjes. Koekatelier heeft de leukste uitsteekvormpjes en koekstempels. Speciaal voor Valentijnsdag is er een collectie waarmee je de meest zoete koekjes kunt maken. Je moet er even de tijd voor nemen -deeg maken, uitrollen, uitsteken, bakken en versieren- maar dan heb je wel een bijzonder (lekker) en persoonlijk cadeau!

Geluksblokjes
Nom nom nom, hier ga je punten meer scoren, want man wat is dit lekker zeg! Jack Fudge maakt al jaren de meest lekkere caramels. Ze smelten in je mond, tenminste: als je ze niet meteen oppeuzelt. In de speciale Valentijnsbox zitten negen of twaalf blokjes fudge en de smaken mag je zelf kiezen. We noemen een butterscotch, citroen meringue, maar bij deze dag past sowieso rocky road to love!

 

 

Een grote en kleine klassieker
Een grote en kleine klassieker
Rozen, maar dan anders
Rozen, maar dan anders
Zo veel lieve cadeaus
Zo veel lieve cadeaus
Samen genieten van de zonsondergang
Samen genieten van de zonsondergang
Liefdevolle herinneringen
Liefdevolle herinneringen
Je bent om op te vreten
Je bent om op te vreten
Nom nom nom fudge!
Nom nom nom fudge!

meer blogs van natuurhuisje.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)