liefz.nl

Zwart-witte kaartjes en stationery

Je ziet meteen dat ontwerper Kieka een grote liefde voor typografie heeft. Wat een stijlvolle kaarten en labels, zo leuk! Je vindt bij Liefz simpele, maar super mooie kaarten voor elke gelegenheid, handige stationery en van alles om je cadeaus leuk te verpakken. Veel in zwart wit en soms met een vleugje goud. En dus bijna alles uit eigen koker met heel veel monochroom, lekker grafisch en vooral met veel liefde voor typografie. 

Cadeaus

Check ook de originele cadeaus van Liefz, zoals de invulbundels. Super leuk als afscheidscadeau voor de juf of die leuke collega. Of de de minimalistische notitieblokken en kalenders, ook al zo leuk. En nieuw zijn de canvastassen, heel erg stijlvol. 

blog

De leukste schoolagenda's en werkplanners!

Oooh jongens, worden jullie ook zo blij van alle schoolspullen die nu overal in de winkels liggen? Kaftpapier, schriften, pennen, gummen, tassen, maar vooral: agenda’s. Daar gaat ons hart nog steeds sneller van kloppen! Misschien is het nostalgisch, misschien is het de geur van ongebruikt papier of het idee dat al die maagdelijk witte pagina’s wachten om door jou beschreven te worden. Ja ja, de liefde zit diep en daar kan geen digitale agenda tegenop. We zijn dan ook hartstochtelijk op zoek gegaan naar de leukste agenda’s en planners van dit moment.

Planners waar je blij van wordt
Planners waar je blij van wordt

Agenda’s
Moet jouw agenda vooral heel praktisch zijn en niet te veel poespas hebben, dan vind je deze mintgroene van A-Journal vast heel mooi. Strak, stijlvol en met handige to do lists, goals en genoeg ruimte voor al je plannen en ideeën. En natuurlijk voor je lesrooster, huiswerk en cijfers. Je shopt ‘m ook in lavendelblauw, roze en nog meer fijne kleuren en prints.
.
Als je een brugklasser in huis hebt, dan is de huiswerkplanner van Skur on-mis-baar! Plannen op de middelbare school is toch wel andere koek dan plannen op de basisschool. En ja, ze moeten het uiteindelijk zelf ontdekken en zelf doen (liefdevol negeren, zo kregen wij aan het begin van het schooljaar te horen), maar je mag ze natuurlijk wel op weg helpen met praktische tools. Deze huiswerkplanner zorgt voor overzicht, duidelijkheid en structuur en door de duidelijke uitleg is ie heel makkelijk in gebruik. Onze brugpieper was niet meteen enthousiast, maar pakte na een poosje toch de huiswerkplanner erbij omdat ie toch wel heel handig was.

Rust in je agenda = rust in je hoofd
Rust in je agenda = rust in je hoofd

Hier word je toch meteen vrolijk van, deze Pusheen schoolagenda in mooie pasteltinten en een praktische roze ringband. Per twee pagina’s heb je een weekoverzicht en met de leuke stickers die in de agenda zitten, maak je je schoolplanning helemaal kawai! Check ook even de weekplanners bij CuteStuff, die zijn al net zo leuk.

Zo leuk, deze illstraties
Zo leuk, deze illstraties

Weekplanners
Super handig voor je werkweek, deze mooie roze Plan your Work weekplanner. Alle ruimte voor je taken, meetings en aantekeningen. De data vul je zelf in, dus je kunt beginnen met deze agenda wanneer je wilt. En door de spiraalband blijft de agenda lekker plat op je bureau liggen.

moet standaard op je bureau liggen...
moet standaard op je bureau liggen...

Deze weekly planner die we spotten bij Invulboekjes is speciaal voor de plantenliefhebber, leuk met al die illustraties. Er is niet heel veel schrijfruimte, maar perfect voor korte reminders en belangrijke data of agendapunten.
.
Wil je een pagina per dag hebben, check dan deze basic maar o zo stijlvolle planner van Mint & Molly. Op de linkerpagina vul je je afspraken en things to do in en op de rechterpagina is genoeg ruimte voor aantekeningen.

Notitieblokjes
Heb je nou het liefst een agenda of planner die helemaal blanco is en die je naar eigen wens kunt invullen, ook dan is er heel veel leuks te vinden. Wat dacht je van de kleurrijke notebooks van Bien Moves. Er zitten ook vier kunstkaarten in, kun je iemand een lief bericht sturen.
.
Oooh wat zijn deze notitieboekjes van Bambloo mooi! Komt door de prachtige canvas kaft, geeft het een hele zachte, bijna aaibare uitstraling. Aan de binnenzijde vind je 55 blanco pagina’s voor al je aantekeningen. En met de drie gekleurde lintjes vind je altijd makkelijk terug waar je gebleven bent.
.
Ook blanco, maar wel met lijntjes, is dit hardcover notitieboek van Studio Assorti. Verkrijgbaar in een paisley of een bloemenprint en een handige spiraalbinding.
.
Dit is toch wel de meest bijzondere uit ons lijstje: een uitwisbaar notebook, gemaakt van steenpapier. Yep, dat bestaat echt en is een boom-vrije papiersoort die gemaakt is van gemalen steen. Het notitieboekje van Moyu Rocks heeft pagina’s met lijntjes, ruitjes, bullets, blanco pagina’s, weekplanners en to do lists. Je krijgt er een speciale pen en schoonmaakdoekje bij zodat je ontzettend lang plezier hebt van je notebook. Fijn voor jou, fijn voor het milieu!

Lijstjes
Als ie leuk is om naar te kijken, dan ga je ‘m vast vaak gebruiken! Kijk dan hoe grappig deze yoga notepad is! Kun je meteen bovenaan schrijven: niet vergeten te sporten! Of ontspannen, is maar net hoe je het bekijkt.
.
Simpel doch stijlvol, deze to do list van Liefz. Handig voor al je dromen, maar ook voor de dingen die moeten. Heel fijn dat je alles wat je hebt afgerond, kunt afvinken. Lekker overzichtelijk.
.
Wil je nou in één oogopslag zijn welke belangrijke data en taken je deze maand hebt, dan word je vast heel blij van deze maand planner. Precies groot genoeg voor die afspraken en deadlines die je echt niet mag vergeten. Deze planner is gemaakt van gerecycled papier en voor elke maand gebruik je een vers, nieuw vel. 

 

 

 

 

 

 

Mooi setje
Mooi setje
Handig voor al je taken
Handig voor al je taken

meer blogs van liefz.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)