fijngordijn.nl

De mooiste stoffen

Een echte basic voor in je huis: fijne gordijnen. Nou, we kunnen wel stellen: die shop je hier bij Fijngordijn.nl. Spannend, om je gordijnen online te bestellen? Welnee. De service is zo persoonlijk als was eigenaresse Ingrid je BFF. Stofstaaltjes ontvangen? No problem, wordt geregeld. De omschrijvingen en foto's zeggen sowieso al heel veel. Je krijgt meteen zin om alles op te meten in huis en een serie frisse gordijnen te laten maken! Die witte tweedstof... echt subliem. Of zo'n gordijn dat gemaakt is van polyester, gemaakt van PET-flessen. Wow. Mooi hè.

Gordijn op maat

Of je nu op zoek bent naar inbetween gordijnen, vouwgordijnen, vitrage of van die lekker dikke gordijnen voor in de winter; bij Fijngordijn kun je al je gordijnen op maat laten maken!

blog

Trendblog: deze interieurkleuren zijn hip, fris en helemaal van nu

Nieuw interieur? Deze frisse trendkleuren zijn helemaal van nu. Lees hier onze tips en... aan de slag!

Trend 1: Licht en Scandinavisch
Trend 1: Licht en Scandinavisch

Trend 1: Licht en Scandinavisch
De Scandinavische invloeden blijven we terugzien in onze Hollandse huizen. Komt doordat ze in Scandinavië als contrast van de korte, donkere dagen in de winter, veel behoefte hebben aan licht. In mindere mate geldt dat ook voor ons. Niet zo gek dus dat behangmerk Eijffinger met dit frisse, zachte pastelkleurige behang komt, dat ze Wallpower Favourites hebben genoemd. Even dachten we 'Flavourites' te lezen, en dat had zomaar gekund. Want wat een mooi behang is dit, wow! De pasteltinten lopen mooi in elkaar over. Heel goed te combineren met andere ton-sur-ton tinten, en dat is wat we tegenwoordig willen. Geen showroom maken van je huis, maar lekker aan de slag met je eigen creatieve touch. Leuke tip: behang één wandje en laat het behang elders in de kamer terugkomen op bijvoorbeeld opbergdozen, aan de binnenkant van een vitrinekast of ingelijst als schilderij.

Trend 2: Natuurlijk
Trend 2: Natuurlijk

Trend 2: Natuurlijk
We hebben een groot verlangen naar duurzaamheid en natuurlijke invloeden. Best logisch dus dat Flexa's Kleur van het Jaar het aardse Wild Wonder is. Dit is een natuurlijke aardetint die staat voor rust, kalmte en natuur, en die perfect combineert met andere aardse tinten. Met deze kleur in huis haal je als het ware de natuur naar binnen. Combineer een muur in Wild Wonder met veel planten en meubels van natuurlijke materialen, en je komt vanzelf tot rust.

Trend 3: Rust
Trend 3: Rust

Trend 3: Rust
Over rust gesproken: Histor zoekt het in deze grote trend. want zijn we niet allemaal op zoek naar een stuk bezinning, kalmte en rust? Het is niet voor niets dat ademcoaches, mindfulness en yoga hotter-dan-hot zijn. Minder prikkels, meer focus. Histor vertaalt dit in een woontrend die bijdraagt aan een rustgevende way of living, met de kleur Vining Ivy. Dit is een blauwgroene tint die staat voor rust en balans. Breathe in... breathe out.

Trend 1: Licht en Scandinavisch
Trend 1: Licht en Scandinavisch

Extra tips:
Bij Binnenzoet vind je prachtig behang dat op bestelling wordt gemaakt. Zo blijven er geen restproducten over. De printjes zijn fantastisch, heel leuk om even te bekijken!

Annemarie is Duurzame Kinderkamerstylist. En dat staat garant voor adviezen voor de kinderkamer die je met een gerust hart kunt opvolgen. Veel kringloop, recycle en duurzame materialen. Tijdloos, praktisch en toch helemaal van nu. Fijne tip als je de kinderkamer onder handen gaat nemen.

Heel mooi adres voor op maat gemaakte gordijnen is Fijngordijn.nl, en voor kinderkamers Fijnkindergordijn.nl. De stoffen die ze hier hebben zijn echt zó mooi, de kwaliteit spat ervan af. Ook een tip dus om te onthouden.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van nieuwe tips, toffe shops, leuke adresjes en inspirerende blogs!

meer blogs van fijngordijn.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)