elizawashere.nl

Geen massatoerisme

Heb je 'n hekel aan massatoerisme? Krijg je jeuk van een polsbandje om je pols en torenhoge flats? We snappen je helemaal en weten precies waar jij behoefte aan hebt: aan Eliza! Die is voor je op pad geweest naar de leukste en meest authentieke plekjes van Europa. Het onontdekte, Griekse eiland Kreta is één van haar favorieten. Mooie natuur, authentieke dorpjes en veel leuke hotelletjes en villa's heeft ze hier ontdekt. Heerlijk als je er even samen tussenuit wilt, te gek met kids en geweldig als je met een groep vrienden op vakantie gaat. De teksten van Elizawashere.nl zijn heel persoonlijk en geven je het gevoel dat je al op de plaats van bestemming rondloopt... Nú doorklikken en regelen die boeking.

blog

Een luxe avontuur

Ik heb er al eerder over geschreven; dat ik graag op de bonnefooi met een busje rond wil reizen. Het liefst een jaar lang maar ok, dat misschien ooit nog eens, voor nu is dit al een enorme luxe; ik ga een maand lang in een camper door Zuid Spanje reizen deze zomer! Het is allemaal geregeld, de kaart van Spanje hangt al aan de muur en de foto's van de camper daarbij. Zin in!

Een luxe avontuur - op de foto zie je het uitzicht van Cantueso (een parel van Elizawashere.nl)
Een luxe avontuur - op de foto zie je het uitzicht van Cantueso (een parel van Elizawashere.nl)

En dan. Dan ga je toch een beetje nadenken over hoe zo'n reis er ongeveer uit zal gaan zien. Je bent dan immers een maand op pad en hebt geen douche bij je. M.a.w. je zult dus wel steeds een camping moeten zoeken voor dit soort luxe. Prima an sich maar... dan komen ineens die fijne adressen van onze gastblogger Marleen in beeld... En bovendien mailen we veel met Elizawashere.nl. Hét adres voor fijne vakantieplekjes! Uit nieuwsgierigheid ben ik een kijkje gaan nemen bij Elizawashere.nl, naar hun aanbod in de streek Andalusie...

Is dit geen sprookje? Gevonden op Elizawashere.nl: Amanhavis Hotel
Is dit geen sprookje? Gevonden op Elizawashere.nl: Amanhavis Hotel

Nou, de zoekfunctie van Elizawashere.nl werkt perfect hoor: het ene zonnige plaatje na de andere, allemaal even aantrekkelijk. Dat blauw van de zwembaden en de zee, de palmbomen en vooral die verrassende locaties natuurlijk. En dan kijk ik dus alleen nog maar naar het aanbod in de streek Andalusie! Naast de parels van adresjes geven ze ook nog fijne insidertips om te doen in de omgeving (alles heel lokaal en kleinschalig) en regelen ze in principe alles voor je, van deur tot deur. Het is een en al verleiding. Ook al kent bijna iedereen tegenwoordig Elizawashere.nl, het blijft een top adres voor als je op zoek bent naar een bijzonder vakantieadres.

Nog zo'n adembenemend adresje van Eliza: The Urban Villa
Nog zo'n adembenemend adresje van Eliza: The Urban Villa

Ik heb mijn mijmeringen 'in de groep gegooid' en na het laten zien van mijn vondsten op Elizawashere.nl hebben we besloten om naast het touren ook 5 dagen lang even wat luxe tot ons te nemen. Een weekje stilstaan en aan een zwembad liggen. Helemaal nergens naartoe hoeven behalve dan die duik in het zwembad. Een luxe avontuur!

Dit wordt een luxe avontuur, op naar de zomer!
Dit wordt een luxe avontuur, op naar de zomer!

 

 

 

meer blogs van elizawashere.nl

reacties op deze webshop (1)

28 augustus 2012
Vera
Met Eliza naar Tenerife geweest, alles prima geregeld en het hotel was prachtig. Kleinschalig maar zo leuk! Wij houden zelf niet zo van massatoerisme, dus dit is ideaal! Echte aanrader.
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)