dille-kamille.nl

Natuurlijke eenvoud 

Wat is het toch een heerlijke winkel: Dille & Kamille. Hier worden we altijd blij van! Bij Dille & Kamille vind je van alles voor huis, tuin en keuken. Die o, zo herkenbare basics en lekkere hebbedingen, om jezelf te verwennen of om cadeau te doen. Naast de knusse winkels met een vertrouwde, zalige geur en klassieke muziek, hebben ze een net zo fijne online winkel, vol moois om van je huis een thuis te maken. Met allerlei lekkers, fijne boeken, nostalgisch speelgoed, planten voor binnen en buiten, handgevlochten manden, heerlijke geurkaarsen en nog heel veel meer.

Alles wat je van Dille & Kamille gewend bent en vrijwel allemaal gemaakt van natuurlijke materialen. En, ook al zo fijn: de prijzen van Dille & Kamille zijn helemaal oké. Fijn dat je er niet meer de deur voor uit hoeft!

blog

Dit heb je nodig voor een vrolijk Pasen!

Nog even en dan is het weer Pasen! Kun je nog wel wat inspiratie voor mooie paasdecoratie, servies en lekkers voor het paasontbijt gebruiken? Check dan onze 5 tips in dit blog!

Alles wat je nodig hebt voor een vrolijk Pasen!
Alles wat je nodig hebt voor een vrolijk Pasen!

Aan tafel!

Bij Pasen denk je al snel aan een gezellige paasbrunch met allerlei lekkers op een mooi gedekte tafel. Check dan snel de handbedrukte tafelkleden van Rozablue, die zijn zo mooi! De frisse kleuren en botanische prints passen perfect bij de lente. Mix en match je tafelkleed met verschillende servetten en geniet ook ná Pasen van de lente op tafel!

Je Paasbrunch ziet er nog mooier uit met een tafelkleed van Rozablue.
Je Paasbrunch ziet er nog mooier uit met een tafelkleed van Rozablue.

Op je paasbest met Pineut

Nu het bijna Pasen is, ga je vast weer nadenken over lekkere gerechten om elkaar op te trakteren. Een gezellig ontbijtje, een lekkere brunch óf een smakelijk geschenk. Wat je ook kiest, met Watertwist tafelwater en Paasbest brood van Pineut zit je altijd goed.

Om je vingers bij op te eten, zo lekker is dit Paasbrood van Pineut!
Om je vingers bij op te eten, zo lekker is dit Paasbrood van Pineut!

Paascadeau door de brievenbus

Pasen is de perfecte gelegenheid om iemand een cadeau te sturen! Verras met een origineel paascadeau van Bloompost en bezorg de lente in huis. Wie wens jij een vrolijk Pasen met één van deze paascadeautjes? Tip: voeg een leuk paaskaartje toe!

Voor als je er niet bij kunt zijn: Paascadeau van Bloompost
Voor als je er niet bij kunt zijn: Paascadeau van Bloompost

Paasdecoratie, natuurlijk!

Bij Dille & Kamille weten ze van elk seizoen en van elke feestdag iets bijzonders te maken. Kijk dan hoe leuk deze houten ring met voorjaars figuren is. Mooi voor op de Paastafel. De vilten lentebloemen (in dat o, zo schattige vaasje) raken nooit uitgebloeid en zijn óók nog eens perfect voor mensen met hooikoorts!

3+1 gratis op alle porselein!

Oh dit servies is toch echt net de zon op tafel? Perfect voor Pasen! Combineer het gele servies met kleuren en prints uit de andere series van Pip, zet mooie bloemen op tafel en jouw Paasontbijt of Paasbrunch kan niet meer stuk!
Tip: je krijgt bij al het porselein van Pip Studio nu het vierde item gratis!

 

Mooie paasdecoratie van Dille & Kamille
Mooie paasdecoratie van Dille & Kamille
Zonnig geel servies van PIP Studio.
Zonnig geel servies van PIP Studio.

meer blogs van dille-kamille.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)