bynoth.nl

Stoer & Scandinavisch 

BY NOTH staat vol met stoere woonaccessoires van Scandinavisch design en Lifestyle van ZUSSS gecombineerd met een voorliefde voor zwart/wit. En als je kleine kids hebt, dan wordt dit vast een favoriet adresje van je met deze gave kindercollectie. Stoere rompertjes, lieve knuffels, prachtige decoratie voor op de kinderkamer! Maar ook de heerlijke, warme woonaccessoires mogen je niet ontgaan. Plaids en kussens om mee weg te kruipen op de bank, lampen die gezien mogen worden, stoere vazen en mooie kaarsenhouders… Het aanbod is prachtig op elkaar afgestemd en met vele looks te combineren! Inspiratievol en ook voor cadeaus een goede shop. Het beste is om hier lekker zelf rond te kijken, op zoek naar leuke nieuwe aanwinsten voor je kids, voor jezelf of voor je huis! 

Shop via Flavourites met 10% korting met code FL10

blog

Vaas of kunstobject?

Van vaasjes heb je nooit genoeg. Een uniek exemplaar kan er bij mij altijd nog wel in. Ik keek eens even rond op Flavourites en kwam daar ook een hoop moois tegen!

Store without a home
Store without a home

Deze vazen zijn natuurlijk een echt kunstwerkje. Prachtige kleuren en een straks design van Storewithoutahome.nl.

Store without a home
Store without a home

Deze ken je misschien al wel. Ook te koop bij Storewithoutahome.nl en zelf in elkaar te vouwen. Hoeveel kreukels erin komen bepaal je dus helemaal zelf. Een klein glazen potje of vaasje eronder en hij functioneert als designvaas.

By noth
By noth

Fijne klassiekers zijn deze vaasjes van Bynoth.nl. Groen glas staat altijd mooi fragiel. Cactussen zijn nog steeds helemaal hip en al helemaal met een mooie bos bloemen erin. 

Twee21
Twee21

Deze glazen vazen zijn multifunctioneel. Laat er een drijfkaars in drijven, als kaarsenstandaard, als bloemenvaas of avocadokiemschaal. Allemaal van Twee21.nl.

Of deze vaasjes (ook van Twee21.nl) passen bijna in ieder interieur. Gemaakt van echt Portugees aardewerk.

 

Twee21
Twee21

meer blogs van bynoth.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)