Deze webshops zijn te koop!

Wil je ook een eigen webshop runnen, en vind je het fijn om in een gespreid bedje te komen? Deze leuke webshops zijn te koop!

 

Kiki&Co brengt geluksmomenten!

Met de digitale fotolijsten van Kiki&Co stuur je foto’s en video’s vanaf je telefoon naar het scherm van de fotolijst, zodat de ontvanger mee kan delen in jouw geluksmomenten.
Vanwege verhuizing van de eigenaresse naar Azië is Kiki&Co te koop. Kiki&Co bestaat drie jaar en groeit hard, zowel in Nederland als in België, Duitsland en Engeland. De operatie staat stevig en stabiel en er is nog veel ruimte voor groei voor een ondernemer met een marketing hart!

Wat koop je:
- Een Engels, Duits en Nederlandstalige website met domeinregistraties in meerdere Europese landen. Volledig geüpdatet in november 2022. Webwinkelkeur score van 9.6 met 500 reviews.
- Een Bol.com LvB en Amazon FBA account (voorraad ligt daar en wordt verzonden door hen) met gemiddeld 5-sterren klantwaarderingen en top rankings.
- Voorraad van zeven modellen fotolijsten van drie leveranciers geselecteerd uit een groot aantal samples. Door designer ontworpen portfolio van geschenkdozen. Gestroomlijnd operationeel proces en onderhandelde prijzen om de producten in NL te ontvangen.
- Efficient proces waarbij website, boekhouding en logistiek digitaal gekoppeld zijn en orders automatisch dezelfde dag verzonden worden bij bestellingen voor 23u s’avonds.
- Ruime database met mediacontacten variëren van Jumbo of Margriet tot Ouders van Nu en Cadeau voor Oma.
- Een grote mailinglist, instagram- en Facebook account met actieve volgers.
- Geregistreerde merknaam in Europa
- Heel veel dankbare klanten die dagelijks mailen dat de fotolijst hun leven of dat van hun geliefde veranderd heeft:-)

Mail voor interesse of om meer info te ontvangen naar Marieke@kikienco.nl.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tassenmerk- en webshop LUZ Amsterdam zoekt nieuwe eigenaar
Heb je altijd al een eigen tassenmerk én webshop willen runnen? Grijp je kans! LUZ Amsterdam is op zoek naar een waardige opvolger. Het complete merk staat, inclusief up-to-date webshop, maar wegens andere prioriteiten krijgt LUZ helaas niet de aandacht die het verdient om door te kunnen groeien. 
Wil jij graag het merk verder bouwen, een leren tassencollectie neerzetten én online verkopen? Neem dan per email contact met op met LUZ-oprichter Marloes via marloes@luzamsterdam.com voor meer informatie.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Productconcept Tafelziel is te koop
Het prachtige productconcept Tafelziel wordt ter overname aangeboden. Tafelziel is een geregistreerde merknaam en heeft een eigen webshop (Tafelziel.nl). Tien jaar lang is er met heel veel liefde en enthousiasme aan gewerkt en is het concept een belangrijke speler in de tafelbekleding branche geworden. Tafelziel staat bekend als creatief & vernieuwend maar ook als heel praktisch. Een echte Flavourites lieveling!

Er worden verschillende doelgroepen bediend, die we bereiken met gerichte social media & Google Ads campagnes en met nieuwsbrieven. Bij de overname zijn een goed werkende social media strategie en ruim 9.500 nieuwsbrief inschrijvingen inbegrepen. Er zijn nog genoeg groeikansen maar het is tijd om het stokje over te dragen aan iemand die het concept naar een volgende fase kan brengen. Ben je geïnteresseerd en zou je meer willen weten? Onze gegevens zijn bekend bij het Flavourites team.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Te koop: duurzaam modelabel en webshop Honesse.com
Honesse.com bestaat twee jaar en heeft enorm veel mogelijkheden: je kunt de verdere focus zelf bepalen. Mode, accessoires, verzorging, basics of nachtkleding, de eigen lijn met nachtkleding voor vrouwen verder uitbouwen... Of uitbreiding naar heren en/of kinderen of naar Europa...

Wat houdt het concreet in? 

Volledig draaiende webshop en backoffice systemen met lage operationele kosten. Alle uitleg en handleidingen inbegrepen.  
Full responsive website (mobile friendly) 
Verschillende domeinregistraties: .com, .be, .nl, .fr 
Een Europees trade mark (EUTM) tot en met 2031  
Opgezette accounts in MyParcel (met betere verzendtarieven!) en Sendcloud 
50% direct en organisch verkregen bezoekers 
Een goed gelezen blog 
Een grote emaildatabank (GDPR compliant) en lopende e-mailmarketing  
Een uitstekende Trustpilot score van 4.9 
Instagram en facebookaccount  
Een webshop die vermeld is in alle Belgische damesbladen (Libelle, Flair, VT Wonen, Elle, Nina) en lijst met e-mailadressen van redacties en journalisten 
Heel veel potentieel om uit te breiden en op te schalen! 
Overname stock 
Alternatieve verkoopskanalen die al opgezet zijn: Avocadostore (Duitse markt), Shop Like You Give a Damn, Project Cece, Bol.com, Etsy, Flavourites 
Alle contacten met leveranciers, inclusief voor productie van eigen lijn 
Verkoopprijs en andere cijfers zijn op aanvraag. 
 

Eigenaresse Laura: "Ik heb er de afgelopen twee jaar mijn hart en ziel in gestoken, dus ik hoop iemand te vinden die het even gepassioneerd kan verderzetten! Omdat er al heel wat werk gedaan is, kan de nieuwe eigenaar onmiddellijk doorstarten en ermee gaan groeien."
Meer interesse? Neem contact op met laura@honesse.com.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -