Festival!

Theaterfestival Boulevard
Theaterfestival Boulevard

Ben jij iemand die in de zomer alle festivals afloopt? Het liefst tot ’s avonds laat met blote voeten in het gras en een wijntje in de hand luistert naar een lekker bandje? Tot diep in de nacht optredens bezoekt en er geen genoeg van kan krijgen? Dan heb ik een leuke tip voor je: Theaterfestival Boulevard in Den Bosch.

Van 4 t/m 14 augustus vindt het jaarlijks terugkerende festival weer plaats in de Brabantse hoofdstad. Ieder jaar in de tweede week van augustus is de stad 11 dagen langs omgetoverd tot openluchttheater. Het bruisende middelpunt is de Parade. Dagelijks muziek, dans, theater, kunst, toneel... wat wil je nog meer?

Emmy zet haar tenten op in de oude Mengfabriek
Emmy zet haar tenten op in de oude Mengfabriek

Hoe handig, blijf slapen!
Er is zoveel leuks te zien en te doen, blijf een nachtje slapen en ga de volgende dag gewoon nog een keer. En blijf je niet voor het festival dan is er in Den Bosch zoveel te doen en te beleven, dat je eigenlijk alleen daarom al meerdere dagen naar deze stad moet gaan.

Inclusief ontbijt!
Inclusief ontbijt!

Dat slapen doe je dan natuurlijk wel in stijl, op een unieke plek. Reserveer een nachtje in het Pop-up hotel (of is het een Indoor camping?) van To Many Places. Emmy zet haar tenten op in de oude Mengfabriek, waar je kunt logeren in een hippe tent inclusief ontbijt. Gegarandeerd een onvergetelijk logeerpartijtje. Meer informatie en/of blijven slapen: http://www.festivalboulevard.nl/

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)