Stationery it is

Mijn favoriete maskingtapes van dit moment
Mijn favoriete maskingtapes van dit moment

Pakweg tien jaar geleden moesten we nog opzoeken wat de term 'stationery' inhoudt. Papierwaren, zoiets. Inmiddels weten we: stationery it is! De leuke producten op het gebied van papier (posters, kaarten, maskingtape, notitieboekjes etc etc) zijn niet aan te slepen en stationery-webshops schieten als paddestoelen uit de grond. Op Flavourites vind je er een heel aantal. Vandaag licht ik er eentje uit: Hofje van Kieka. Met ook weer van die leuke papierwaar-schatten!

Eerst de maskingtape (of washitape, afhankelijk van de papiersoort). Al vanaf de eerste keer dat ik die vrolijk gekleurde rolletjes plakpapier zag, was ik verkocht. We hebben er zelfs over gedacht om ons eigen Flavourites maskingtape te laten maken! Maar zoals met zoveel plannen gebeurt, het idee kwam niet verder dan de prullenbak. Geeft niets; gelukkig zijn er zoveel leuke soorten. Mijn favorieten van dit moment: koperen maskingtape en met gouden accenten. Ik gebruik het werkelijk overal voor: voor het ophangen van mooie kaarten tot het inpakken van cadeautjes. Blij met deze uitvinding!

Poster varen
Poster varen

En dan posters. Je kunt er niet genoeg van hebben, want afwisselen is een must. Zo heb je steeds een ander muurtje. Deze twee, met flamingo en varen, van Hofje van Kieka vind ik prachtig!

Poster flamingo
Poster flamingo

Een leuke manier om posters op te hangen, is ze met een klem vast te zetten op een houten bord. Of met knijperstjes aan een lijn. Het is weer eens wat anders dan een lijst en staat heel decoratief. Hofje van Kieka heeft klemborden en knijpers in verschillende formaten.

Klembord, knijpers en klemmen
Klembord, knijpers en klemmen

En wil je een aantal kaarten of je (vakantie)foto's mooi ophangen in je huis? Dn zijn de houten woonkettingen een leuke aanschaf! Te koop in verschillende samenstellingen. 

Ook leuk: decoratieve kralenketting
Ook leuk: decoratieve kralenketting

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)