dithabonita.nl

Fun - fair - vegan!

Wát een fijne concept store is Ditha Bonita. Een mini-warenhuis vol met een uitgekiende selectie van merken met producten die fun, fair én vegan zijn. Oftewel: 100% verantwoord en duurzaam. En dat is naar ons idee echt de enige manier om ook in de toekomst met een gerust hart te kunnen blijven shoppen. Dus ben je op zoek naar een jurkje dat verantwoord geproduceerd is? Of naar vegan schoenen? Je shopt ze bij Ditha Bonita! Je vindt hier bekende merken als Armedangels en Thinking Mu, maar ook heel veel minder bekende labels die net zo duurzaam zijn.

Ook voor groene cadeautjes, beautyproducten en moois voor in huis kun je hier terecht. Er is zoveel keuze: van Bamboocup bekers tot die leuke Seedbombs en veel meer... Alles wat je nodig hebt op één plek!

Herencollectie 

Misschien wil je je lief laten zien dat duurzame mode ook nog eens heel fashionable kan zijn? Kijk dan ook bij de duurzame herencollectie. Zo zagen we hier die toffe boxers van Adam Underwear (superleuk label!).  

bezoek deze shop ook in het echt!

bezoek deze shop ook in het echt!

De Binderij 60B
1321 EK Almere

blog

Nieuw! Duurzame fashion trends!

Bereid je voor op de herfst met fashion die niet alllen comfy en mooi is, maar ook duurzaam en sociaal gemaakt. Laat je inspireren door deze stijlvolle en verantwoorde modelabels!

Kleurrijk en duurzaam van Marjolein Elisabeth
Kleurrijk en duurzaam van Marjolein Elisabeth

 

Kleurrijk en duurzaam

Bereid je voor op het nieuwe seizoen en vul je kast aan met duurzame, tijdloze items. Ontdek kleurrijke, eerlijk gemaakte basics in de stijlvolle collectie van het Nederlandse label Marjolein Elisabeth. Gemaakt in Europa van duurzame stoffen.

Warme herfstkleuren bij Sus en So
Warme herfstkleuren bij Sus en So

Zin in de herfst!

Bij Susenso zijn ze er helemaal klaar voor, nu de toffe prints en kleuren van de nieuwe, duurzaam gemaakte najaarscollectie zijn binnengekomen. Check de outfits van merken als King Louie en LaLamour live in de winkels in Hilversum of Utrecht. Maar je shopt ze net zo makkelijk online, lekker vanaf je eigen bank.

Bij Lotika shop je al je duurzame basics
Bij Lotika shop je al je duurzame basics

Duurzame basics

Ontdek nu de duurzame Lotika shirts en truien in de kleuren van het seizoen. De hoogwaardige effen basics hebben een goede fit en zijn fair, eco en vegan geproduceerd. Vul je garderobe nú aan en bestel jouw basics met 10% korting (code: FLAVOUR10, geldig tot en met 31 oktober 2023)!

Ook Ditha Bonita houdt van Armedangels
Ook Ditha Bonita houdt van Armedangels

Mooi voor jou en de planeet

ArmedAngels schudt de duurzame modewereld wakker met tijdloze, minimalistische urban vibes. Duurzaamheid zit in hun DNA; van eerlijke werkomstandigheden tot eco-materialen. Bij Ditha Bonita shop je de nieuwste collectie en ben je helemaal klaar voor het nieuwe seizoen.

Je nieuwe, favoriete tussenjas!

Ontdek het ultieme Kindreds jacquard geweven oversized jack voor elk seizoen. Tijdloos en handig voor onderweg. Draag 't als jas of als extra laagje over truien of shirts. Beschikbaar in twee prachtige boho-prints en gemaakt van gerecycled plastic. Stijlvol, warm én duurzaam!

Jouw nieuwe lievelingsjas van The Kindreds
Jouw nieuwe lievelingsjas van The Kindreds

meer blogs van dithabonita.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)