Me liefste...

De circusletter lamp en de kaarten van Annet Weelink
De circusletter lamp en de kaarten van Annet Weelink

Er zijn webshops in alle vormen en maten. Net zoals mensen. Hoe je een webshop vormgeeft en wat er verkocht wordt hangt dus vooral af van de persoon achter de webshop. Heel fijn vind ik dat; dat een webshop persoonlijk overkomt via een beeldscherm. Want als je de verhalen achter een webshop leest, komt het veel meer tot leven (vandaar natuurlijk ook onze kijkjes achter 't scherm met de webshopeigenaren!). Je voelt je eerder aangesproken tot zo'n shop en dat maakt, voor mij persoonlijk, het online shoppen net even iets leuker!

Al zo lang als ik leef ben ik gek op boetiekjes, die wat kleinere 'achteraf'-winkeltjes. De verassingen. Natuurlijk shop ik ook geregeld bij de grote jongens maar dat is dan meer doelgericht en snel. Omdat het 'nodig' is. Het echte shoppen doe ik bij voorkeur dus in zo'n ontdekking of verrassing. Zoals bijvoorbeeld de webshop Villemeliefste.nl.

In hetzelfde design van Annet Weelink vind je ook tassen en etuis, leuk!
In hetzelfde design van Annet Weelink vind je ook tassen en etuis, leuk!

Het is niet een erg grote shop en dat vind ik heerlijk; ik bekijk er rustig alle rubrieken in tegenstelling tot een groot online warenhuis waar ik overspoeld word met producten. Hier zie je een selectie van de persoon achter de webshop. Mevrouw Meliefste, oftewel Corrie zoals ik kan lezen op haar website. Een leuke foto erbij en ik weet met wie ik te maken heb. Dat maakt het snuffelen in haar webshop voor mij dus nog leuker. Ik ben er even voor gaan zitten en heb een leuke selectie gemaakt van producten die ik hier gespot heb, mijn liefste selectie:

Meerdere soorten inpakpapier in zw/w
Meerdere soorten inpakpapier in zw/w

De circusletter lamp voor € 42,95 (helaas zijn niet alle letters te krijgen maar de A is altijd goed!)
De kandelaars van agate brass vanaf € 34,95 vind ik prachtig en passen perfect in mijn eclectische inrichting.
Het zw/w inpakpapier voor € 4,- van de Deense Rie Elise Larsen in meerdere designs kan ik niet laten liggen... want er zijn altijd cadeautjes om weg te geven toch?
Ook de kaarten van Annet Weelink vind ik prachtig, vanaf € 2,95.
Oh no... heeft ze er ook nog een leuke cactus etui bij gemaakt in datzelfde stijltje voor € 14,95. Heel gaaf voor de heb!
Als laatste tip, de poreceleinen lepeltjes voor € 5,95 met een kleine zwarte decoratie. Erg mooi! En ook, altijd handig.

Leuk om met elkaar te combineren!
Leuk om met elkaar te combineren!

Je ziet, als je de tijd neemt om lekker te snuffelen kom je van alles tegen dat je wellicht niet meteen nodig hebt maar tóch handig is om in huis te hebben. En dan is het nog mooi ook! Het voelt alsof ik iets liefs voor mezelf koop. Pure verwennerij, en dat is shoppen voor mij.

Mijn favoriet: de kandelaar!!
Mijn favoriet: de kandelaar!!

 

De lepeltjes van porcelein
De lepeltjes van porcelein

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)