Hoe Carlos Lens mijn personal trainer werd (kan bij jou ook!)

Carlos sleept je er doorheen!
Carlos sleept je er doorheen!

Door corona sport ik tegenwoordig lekker thuis online met de op maat sportprogramma's van FitChannel. Voor mij even geen sportschool nu, het voelt gewoon niet fijn. Nu was ik al jaren jaloers op Miss Linda de M. die altijd dweepte met haar personal trainer Carlos Lens. dat wilde ik ook wel maarja, ik ben nu eenmaal geen De Mol. Maar mooi dat dankzij FitChannel Carlos tegenwoordig gewoon drie keer in de week bij mij over de vloer komt. Of nouja, op het scherm. Wát een leuke gast!

Die Carlos. Altijd vrolijk, altijd fit, altijd enthousiast. Het leek me echt altijd zo tof: een paar keer in de week sporten met zo'n motiverende personal trainer. Ik had er een soort van romantisch beeld bij: in hip tenue joggend door het bos, geëscorteerd door de motivational speeches van Carlos. En op het moment dat ik écht uitgeteld mijn laatste burpees en squads moest doen, een laatste duw in de juiste richting van onze never nooit niet zwetende Carlos. 'Je kúnt het, kom op, de laatste'! Zo moest het Linda de Mol ook vergaan, toch? Maar Carlos was buiten mijn bereik. 

Tot onlangs. We ontdekten de tool voor online sporten FitChannel, besloten de sportschool even te parkeren - voorlopig althans, er komt vast weer een dag dat we er gaan trainen - en maakten een trainingsprogramma voor thuis. Klinkt simpel, is het ook, maar natuurlijk gaat het niet altijd van een leien dakje. Laatst had ik een dipje, het lukte me gewoon even niet om mijn ritme echt goed te pakken te krijgen maar na het lezen van Petra's laatste blog over de beste tijdstippen om te trainen ben ik er weer. En is Carlos er ook weer voor me. Ik doe drie keer per week een work-out met hem. De oefeningen liggen in een lekker vlot tempo, als het net even te snel gaat spoel ik gewoon terug. En als je het echt te snel wilt gaan, doe je gewoon iets rustiger aan. Wat ook kan. En mag. En Carlos trekt je er gewoon doorheen, serieus!

Spierpijn joh. Dat heb ik ook al een aantal keren gehad. Maar dat voelt eigenlijk ook wel heel lekker, toch? Het idee dat je wat gedaan hebt. Dat je niet voor niets hebt gezweet. Dat Carlos je er gewoon doorheen heeft getrokken en over een paar maandjes... het resultaat. Strakker, gezonder, fitter. Mán wat kijk ik ernaar uit. Die Carlos, die moet straks gewoon blijven.

Ook sporten met FitChannel? Kijk eens hier, heel benieuwd of het ook iets voor jou is!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)