Het was leuk op Flavourites Feest!

De Werkspoorkathedraal is zó mooi! Foto:  Splendith.nl
De Werkspoorkathedraal is zó mooi! Foto: Splendith.nl

Zo hé. Ik moet nog een beetje bijkomen hoor. Wat een ont-zet-tend te gek weekend hebben wij gehad zeg. Al die leuke, lieve, vrolijke mensen. Geweldige webshops, fijne deelnemers, creatieven, ondernemers: alles en iedereen bij elkaar maakten dat Flavourites Feest écht een groot feest was! En die prachtige Werkspoorkathedraal in Utrecht natuurlijk. Mooie locatie hè! Voor wie het gemist heeft: nog even het afgelopen weekend in vogelvlucht!

Maanden vantevoren waren we er al druk mee bezig: het eenmalige, unieke en bijzondere Flavourites Feest. Brainstormsessies, vele ideeën (waarvan lang niet alles onze selectie haalden), werkelijk van alles passeerde de revue. Als je dan zo je ideeën tot leven ziet komen kan ik je vertellen: dan ben je wel even trots hoor! Ondanks de drukte voor ons heb ik gelukkig ook zelf even kunnen genieten. Lang niet alles goed kunnen bekijken, maar wel héél veel moois gezien dat ik normaal gesproken alleen op een scherm zie langskomen! Ik noem even wat higlights en zal dit de komende periode ook zeker blijven doen, want er is zoveel moois dat ik graag wil delen!

Alles is leuk in het PapierAtelier. Foto:  Splendith.nl
Alles is leuk in het PapierAtelier. Foto: Splendith.nl

Monique van HappyMakersBlog.nl was er weer met haar PapierAtelier. Elke keer als ik langsliep zag ik er één grote, creatieve drukte. Monique had de leukste designers meegebracht met wie je je eigen papieren slinger kon maken. Echt zo jammer dat ik hier niet lekker even als bezoeker kon schuiven (want: geen tijd!); ik had het super leuk gevonden! Judith van Splendith.nl was er ook; zij maakte deze prachtige foto's.

Veel gezien: mooie posters. Foto:  Splendith.nl
Veel gezien: mooie posters. Foto: Splendith.nl

Wél shopte ik bij Allerwarmst.nl zo'n waanzinnig dik gebreid plaid. Ik liep er steeds langs, kon mijn ogen niet afhouden van deze dikke wollen dekens in witte papieren zakken. Zó mooi... Bij Allerwarmst kon je ook zelf je deken breien en wollen wandhangers maken. Ik zag de mooiste kunstwerkjes ontstaan. Inmiddels heb ik mijn wollen deken over een stoeltje hangen en maakt mijn hart elke keer een sprongetje als ik dit met liefde handgemaakte exemplaar zie. Echt te gek.

De hele dag druk in het PapierAtelier. Foto:  Splendith.nl
De hele dag druk in het PapierAtelier. Foto: Splendith.nl

Omdat we een speciale jubileumeditie vierden vanwege ons tienjarig bestaan, waren er extra veel leuke, gekke en grappige activiteiten. Zo gingen Marije en ik samen in het reuzenrad, maakten we hilarische foto's voor de zwart-witte fotowand van Motiflow, gingen we disco rolschaatsen en schommelen. Hoe leuk kan het leven zijn. Veel complimenten trouwens over onze outfits van Freshonline.nl! We hebben heel wat bezoekers naar de stand van Freshonline.nl gestuurd, haha!

Mijn favoriete wollen deken van Allerwarmst.nl. Foto:  Splendith.nl
Mijn favoriete wollen deken van Allerwarmst.nl. Foto: Splendith.nl

Ik ga nagenieten! En ja - echt waar - alvast nadenken over Flavourites Live, dat van 24 t/m 26 november plaatsvindt in de Kormhouthal in Amsterdam-Noord. Eens kijken waar we jullie dan weer mee kunnen verrassen... Onze creatieve alleskunner Maya, die samen met ons Flavourites Live organiseert, en wij gaan het de komende maanden vast weer lekker druk krijgen :-). Deze week nog veel vaker leuke flashbacks op Flavourites Feest op ons blog en natuurlijk ook op Facebook en Instagram! Volg ons!

Natascha (l) en Marije op de schommel... (foto @Zilverblauw.nl)
Natascha (l) en Marije op de schommel... (foto @Zilverblauw.nl)
... en op de disco rolschaatsbaan! (foto @Zilverblauw.nl)
... en op de disco rolschaatsbaan! (foto @Zilverblauw.nl)

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)