Ontdek onze favoriete items van Liefz

Ontdek onze favoriete items van Liefz
Ontdek onze favoriete items van Liefz

It’s that time of the year again! De feestdagen kijken zo langzamerhand om het hoekje en het is tijd om helemaal los te gaan op cadeautjes, inpakken en die speciale kaartjes voor je loved ones. Bij Flavourites zijn we steeds op zoek naar de mooiste en meest originele items. Daarom zetten we graag Liefz in the spotlights, dé webshop die je nieuwe go to adresje wordt voor papierwaren, stationery en cadeautjes. Dit zijn onze favorieten en geloof ons, die wil je niet missen! 

Liefde voor typografie

Maar... laten we eerst even kijken wie er achter dit fijne label zit. Liefz is het kindje van Kika, grafisch vormgever met een passie voor typografie en minimalisme. Wat ooit begon als een liefde voor ouderwetse fontboeken (ja, echt), is uitgegroeid tot een next-level collectie waar eenvoud en stijl samenkomen. Al 12 jaar lang vertaalt Kika haar creatieve ideeën naar producten die je gewoon wilt hebben. Van classy kaarten tot stijlvolle planners – je voelt de liefde in elk design. 

Ja ja, wij houden wel van de humor van Liefz!
Ja ja, wij houden wel van de humor van Liefz!

Monochrome kaarten  

Wij sturen nog steeds heel graag een echt kaartje. Noem het old school, maar wij houden gewoon van het speuren naar zo'n mooi ontworpen kaart om er vervolgens met een persoonlijke boodschap iemand blij mee te maken. En dat speuren is bij Liefz bepaald geen straf! Of je nu een verjaardagskaartje zoekt, een kerstgroet wil sturen of gewoon iemand wilt laten weten dat je aan ze denkt: hier vind je de mooiste zwart-wit designs met een subtiele touch of gold en altijd met een originele en grappige tekst. Je kunt de kaart of envelop nog opleuken met een hippe, gepersonaliseerde sluitsticker. 

Tip: deze planner doet het heel goed als kerstcadeau!
Tip: deze planner doet het heel goed als kerstcadeau!

Get organized in 2025  

Ben je net als wij dol op planners en notitieblokken of ben je gek op het maken van lijstjes? Dan word je vast heel blij van de organizing tools van Liefz. Of je nu van de to do lijstjes bent of gaat voor een uitgebreide familieplanner, de handige ontwerpen brengen hoe dan ook rust in de hectiek van je dagelijks leven. Heel fijn: ze zijn niet alleen super praktisch, maar zien er ook nog eens super leuk uit op je bureau of aan de muur. Wij vinden de lijstjes in ieder geval perfect voor het bijhouden van onze doelen. Tip: Een 2025 planner van Liefz onder de kerstboom is een gegarandeerde hit.

Simple & stylish: de kerstkaarten en het inpakmateriaal van Liefz
Simple & stylish: de kerstkaarten en het inpakmateriaal van Liefz

It’s a wrap: inpakken in stijl  

Zeg nou zelf, een mooi verpakt cadeau is toch al een feestje op zich! Bij Liefz scoor je de mooiste inpakmaterialen waarmee je jouw cadeautjes de absolute ow-factor kunt geven. Denk aan stijlvolle blokbodemzakken (super handig voor cadeaus in lastige vormen), luxe cadeauzakjes voor kerst met mooie winterse taferelen, wijnfleshangers (leuk!) en een mix van hippe sluitstickers die je cadeau helemaal afmaken. Eerlijk waar, het inpakken van een cadeau was nog nooit zo leuk én makkelijk!

Een bedankje voor juf en meester shop je ook bij Liefz
Een bedankje voor juf en meester shop je ook bij Liefz

Persoonlijke bedankjes voor juf en meester  

Wij zijn inmiddels uit de kleine kinderen, maar deze cadeautjes voor de juf en meester willen we je niet onthouden. Ze zijn super leuk als bedankje of eindejaarscadeau. En natuurlijk geef je wel iets dat zowel uniek als nuttig is (en nee, dat is niet van toepassing op chocolade!). Een toffe canvas tas, een notitieblok met juffenpen of een persoonlijk invulbundel. Dit zijn niet zomaar bedankjes; ze zijn stijlvol, origineel en je maakt het helemaal af met een gepersonaliseerde sticker. Ideaal om écht indruk te maken en je waardering te laten zien.

Zo leuk, deze labels en stickers!
Zo leuk, deze labels en stickers!

Less is more 

Soms kan het niet extravagant genoeg zijn, maar vaak is less echt more. Dat is ook precies waarom wij fan zijn van Liefz. Het zit ‘m écht in die mooie vormgeving, subtiele golden touch én de mogelijkheid om te personaliseren. 

Ontdek hier de mooiste items van Liefz!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)