Hebben: de roundie

Kaimana
Kaimana

We waren helemaal in lentestemming toen we de afgelopen weken het aprilnummer van ons online magazine Flavourzine maakten. Of wat zeg ik: zómerstemming! We hadden veel zin in fris groen (en dat is gelukt) en gluurden ook al een beetje naar de komende zomermaanden... Mijn favoriete product uit deze Flavourzine? Moeilijk. Maar de roundie komt wel héél dichtbij!

De roundie? Yes, de roundie. Ik zag 'm bij de webshop Lovelings en was direct verkocht. Een ronde handdoek: wow.

Maheli + tassels
Maheli + tassels

En de roundie is niet alleen een handdoek. Hij is ook geweldig om in huis over een stoel te gooien, zo heel spontaan-maar-toch perfect. Je weet wel, zoals in de bladen. Of als omslagdoek. Of als picknickkleed. Mogelijkheden te over. En bekijk eens al die verschillende prints, je ziet ze hier!

Mandala
Mandala

En dan die foto's, met die tropische stranden... Hm. Ik zie mezelf wel zo'n fotoshoot doen, ergens op een bounty-eiland. 

Kaimana
Kaimana

De roundie is trouwens met de hand bedrukt en gemaakt van ecokatoen, elk exemplaar is weer anders. Je hebt ze met en zonder tassels, in rustige tinten en juist in knalkleuren. De prijzen starten bij € 45,-. Wordt dit de zomerhit van 2016?

Kaimana
Kaimana

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)