foodforskin.care

Natuurlijke huidverzorging

Als groente zo gezond is voor je lichaam, waarom dan niet ook voor je huid? Met die gedachte hebben zussen Angela en Cathy natuurlijke huidverzoringsproducten ontwikkeld op basis van groente. Met als resultaat Food for Skin: een gezichtsverzoringslijn met ingrediënten als wortel, tomaat, pompoen, komkommer en avocado. Alle producten zijn 100% biologisch, vegan en vrij van microplastics, chemicaliën en parfums. Geschikt voor elke huid dus!

Verzorgingsset

Alle producten zijn los verkrijgbaar, maar je kunt ook een complete set bestellen met producten die passen bij je leeftijd. Leuk detail: op de site vind je per product de volledige ingrediënten lijst. Natuurlijk én transparant, daar houden we van!   

blog

Ga nu aan de slag met je goede voornemens!

En, hoe staat het nu met je goede voornemens? Elk jaar in januari is het weer hartstikke druk in de sportschool, ligt de koelkast vol groente en plannen we meer tijd voor onszelf in. Heerlijk toch! Hieronder lees je welke voornemens bij ons on top of mind zijn.

Echt cleane make-up vind je bij Indisha
Echt cleane make-up vind je bij Indisha

Echt cleane make-up

Als je dit jaar één goed voornemen wilt vervullen, stap dan over naar schone, duurzame make-up! Een kleine stap die wel veel impact heeft. Indisha helpt je op weg met 100% natuurlijke make-up, zoals mascara, lipstick, foundation en meer. 

Mooie planners helpen je bij het volhouden van je goede voornemens
Mooie planners helpen je bij het volhouden van je goede voornemens

Goede voornemens, zo houd je ze vol én ontstaat er meer tijd voor jezelf!

Met een planner of invulboek voorkom je dat je goede voornemens over twee weken weer de prullenbak in kunnen. Dit is hét hulpmiddel voor structuur, overzicht en rust. Welk voornemen je ook hebt, bij invulboekjes.nl vind je een handige planner die je gaat helpen om je goede voornemens dit jaar écht te rocken. Check welke invulboeken en planners je ondersteunen bij het plannen van je budget, week, werk, menu, boodschappen, lifestyle, selfcare, dromen of geluk en go!

In drie stappen naar een stralende huid met Food for Skin
In drie stappen naar een stralende huid met Food for Skin

Geef jezelf een stralende huid cadeau!

Ben je klaar met die 12-stappen skincare routines? Met Food for Skin heb je aan drie stappen genoeg. Alles 100% natuurlijk, uit Nederland en lekker duurzaam gemaakt. Alle producten zijn gericht op het verkrijgen van een sterke huid! Nog niet overtuigd? Bestel dan eerst een proefsetje om het een maandje uit te proberen.

Even resetten met Geurwolkje
Even resetten met Geurwolkje

New year, new you

Voor Geurwolkje ben jij al perfect, maar ze helpen je graag bij het bereiken van jouw goede voornemens. Meer sporten is een van de populairste goede voornemens! De etherische oliën en verzorgingsproducten van de blend Fris Briesje passen hier goed bij! Deze oliën activeren je geest, helpen je te concentreren en verkoelen je spieren. Dus: let's go 2024!

Even resetten

Ai, ai die kerstkransjes waren te lekker. En dan hebben we het nog niet gehad over kerstdiners en -borrels! Kortom: het is, na een decembermaand vol lekkers, tijd voor een reset! Wij deden dat al een paar keer met een detox sapkuur van Sap.je. Je leest onze ervaringen in onze review en het verslag van onze 5-daagse kuur. Kleine spoiler: we love it en gingen begin dit jaar weer aan de sapjes!

 

Lekker en gezond: Sap.je
Lekker en gezond: Sap.je

meer blogs van foodforskin.care

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)