Heb jij nog oude sloten op jouw deuren?

Heb jij nog oude sloten op jouw deuren?
Heb jij nog oude sloten op jouw deuren?

Heb jij een oudere woning? Dan is de kans groot dat je nog oude sloten op je deuren hebt. Daar lijkt op het eerste gezicht misschien niets mis mee, maar je loopt wel degelijk risico’s. Oude sloten zijn namelijk niet zo geavanceerd als nieuwe sloten waardoor ze gemakkelijker open te breken zijn. Tel daar nog bij dat oude sloten ook vaak aan verval onderhevig zijn wat het nog gemakkelijker maakt om ze te forceren. Wil jij er zeker van zijn dat jouw deuren dicht blijven en enkel geopend kunnen worden door de mensen die jij in jouw woning wilt binnenlaten, dan is het verstandig om je oude sloten te vervangen door cilindersloten. Wij laten je graag zien wat hiervan de voordelen zijn.

Een veilig huis

Wie wil er niet een veilig huis hebben? Je huis staat vol kostbare en persoonlijke spullen en je wilt niet dat kwaadwillenden daar met hun vingers aankomen. Het is daarom belangrijk om je woning van goede sloten te voorzien. Een cilinderslot is in dat geval een heel goede keus. Oude sloten slijten en zijn eenvoudig open te breken. Cilindersloten zijn gemaakt op basis van moderne technieken waardoor het heel moeilijk wordt om ze open te breken. Zo is hard metaal in het slot verwerkt en bovendien is het interne systeem zo gemaakt dat je het slot enkel en alleen met de juiste sleutel kunt openen. Een dief moet van uitzonderlijk goede huize komen om jouw slot te openen en mocht hij daar al in slagen, dan is hij al zo lang bezig geweest dat de hele buurt weet dat er bij jou ingebroken wordt.

Een cilinderslot is flexibel

Wanneer je kiest voor een cilinderslot, kies je niet slechts voor een enkel model. Er zijn tal van cilindersloten en allemaal hebben ze weer andere, interessante functionaliteiten. Heb jij geen zin om altijd met sleutels rond te moeten lopen? Kies dan voor bijvoorbeeld vingerprintherkenning. Jij kunt instellen wie toegang heeft tot jouw woning zonder dat jij hen een sleutel hoeft te geven. Ideaal voor mensen die kinderen hebben, of die een schoonmaker hebben die de woning schoonmaakt als jij op jouw werk bent. Je kunt zelfs instellen dat het slot alleen opengaat op bepaalde tijden. Informeer naar de mogelijkheden bij je slotenmaker, je zult zien dat er meer mogelijk is dan jij wellicht voor mogelijk had gehouden.

Eenvoudig te monteren

Mocht je inmiddels enthousiast zijn geworden over cilindersloten, dan is het goed om te weten dat je een cilinderslot heel eenvoudig kunt monteren. Vaak is het al voldoende om een schroevendraaier te hebben. Binnen een paar minuten kun je je slot op de juiste manier geïnstalleerd hebben. Kies je voor een geavanceerd systeem, hou dan goed de meldingen op het display van je slot in de gaten. Je slot zal tijdig aangeven wanneer je bijvoorbeeld de batterijen moet vervangen, dus doe dit ook gelijk. Zo voorkom je dat je letterlijk voor een dichte deur komt te staan.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)