Exclusieve labels, hoge kortingen!

Mooie collecties van Filippa K
Mooie collecties van Filippa K

Soms ontdek je ineens wat nieuws (waarom hoor ik dit nú pas?) en wil je het toch even delen met de rest van de wereld. Zo stuitte ik op Zalando Lounge. Niet de normale Zalando zoals we 'm kennen, maar een webshop waar je elke dag weer een ander aanbod vindt met kortlopende heel goede acties. Oftewel: kortingen tot wel 75%! Een designer online outlet, noemen ze 't. Ik zag heel veel items van Filippa K voor heel lage prijzen, een prachtige collectie vloerkleden maar ook toffe posters met veel korting. Misschien ook iets voor jou om hier even een kijkje te nemen?

Eerst ben ik in de collectie van Filippa K gedoken, een van mijn favoriete labels want ik houd van die strakke, minimalistische, Scandinavische vormen. Je kunt op dit moment (nogmaals: het zijn dus kortlopende acties dus 't slimst is het om er bovenop te zitten) heel veel geweldige items van Filippa kopen met grote korting. Dit zwarte vest bijvoorbeeld: van € 295,- voor € 115,-. Maar ook veel jurkjes, tops, broeken en meer koop je nu voor heel andere prijzen dan je normaal gesproken vindt!

Geweldige vloerkleden!
Geweldige vloerkleden!

Iets heel anders -maar minstens zo leuk - zijn de vloerkleden die ik zag. Ook nú in de sale, ik viel direct voor dit kleurrijke exemplaar. Van € 139,- voor € 55,-! 

Deze posterset is ook super
Deze posterset is ook super

Of deze posters van Really Nice Things. Deze set van twee bijvoorbeeld kost normaal gesproken € 85,- en shop je nu voor € 37,-. Wat een enorm prijsverschil! 

Het zijn maar een paar voorbeeldjes hoor, er is zoveel te zien dat je gewoon even zelf moet kijken! Sportkleding (ik ben er dol op!) bijvoorbeeld. Vandaag zag ik een hele collectie aan Adidas-sneakers voor een fractie van de originele prijs. Handig voor mezelf maar ook voor de kids die continu uit hun schoenen groeien... En nu we het er toch over hebben: ook kinderkleding vind je regelmatig tussen de aanbiedingen, net als kleding voor heren, keukengerei en woonaccessoires en zelfs kleinmeubels... De aanbiedingen zijn elke keer weer verschillend! Bij Zalando Lounge kan het 1-6 weken duren voordat je je bestelling in huis hebt - meestal gaat dit sneller. En je hebt 14 dagen retourrecht. Het werkt dus iets anders dan bij de 'gewone' Zalando, maar daar zijn de prijzen dan ook naar. Mijn tip: meld je aan voor de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van alle acties!

 
I.s.m. Zalando Lounge

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)