Dit zijn de populairste kerstpakketten

Dit zijn de populairste kerstpakketten
Dit zijn de populairste kerstpakketten

Elk jaar weer is het voor veel HR-medewerkers, CEO's en kleine zelfstandigen dé grote vraag: wat geven we dit jaar als kerstpakket? Velen zijn er zelfs al in de zomer mee bezig... Voor wie nog iets moet regelen (of alvast inspiratie wil opdoen voor volgend jaar): dit zijn de populairste kerstpakketten van nu!

Ken je dat gevoel? Driving home for Christmas... Het is donker, het is koud, de sneeuw dwarrelt uit de hemel en vaders komt thuis uit zijn werk. Hij stommelt naar binnen en zet een grote doos op tafel. Alle kinderen en moeders eromheen, op de achtergrond branden de lichtjes in de kerstboom. De doos gaat open en daar verschijnen allerlei lekkernijen. Luxe jam, pâté, een fles wijn, kaasjes, prachtige toastjes... Dat is dus echt een oldskool kerstgevoel. Toch kun je dit gevoel zomaar naar boven toveren, want kerstpakketten doen het dit jaar beter dan ooit. De huidige energiecrisis heeft er ongetwijfeld mee te maken, maar wellicht ook het feit dat we - eindelijk - weer een 'normale' kerst kunnen vieren.

Luxe hapjes
Wat zijn nu echt populaire kerstpakketten? Natuurlijk de kerstpakketten gevuld met heel veel luxe hapjes en drankjes. Een pakket vol met lekkers (koekjes, chips, snoep) van A-merken. Of een grillrooster en allerlei lekkers dat je erbij gebruikt: van luxe broodjes tot hartige hapjes. De kerstpakketten van Rituals vallen ook bij echt iedereen in de smaak. Heerlijk luxe bubbelen in bad, verkwikkend onder de douche of een ontspannende body-olie op je lijf... Wie wil er niet genieten van zo'n zalig luxegevoel? Het leuke van de Rituals kerstpakketten is dat je kunt kiezen uit diverse groottes (small, medium of large) en uit allerlei geuren. Van de Ritual of Hamman tot de Ritual of Ayurveda. Daar wordt iedereen toch blij van?

Thema
Heel leuk ook zijn kerstpakketten in een bepaald thema. Zo is er een Buitenleven kerstpakket, waarbij een olijfgroene kleur de boventoon voert en de ontvanger wordt verwend met lekkers, een rugzak, waterfles en een doe-boek. Met recht een mooi cadeau en perfect voor iedereen die van het buitenleven houdt. Of wat dacht je van een vuurkorf-mania kerstpakket? Hierbij wordt de ontvanger verrast met een vuurkorf en allerlei attributen die onlosmakelijk verbonden zijn aan het buiten lekker 'fikkie stoken'. Marsmallows, popcorn, hot chocolate en natuurlijk een opvouwbare vuurkorf. Een cadeau voor de hele familie en waarvan vast en zeker intensief gebruik zal worden gemaakt.

Duurzaam kerstpakket
Geen idee wat voor kerstpakket samen te stellen? Een duurzaam kerstpakket (denk aan een inhoud met bijvoorbeeld moestuinpakketten, herbruikbare drinkflessen etc) of een fit-kerstpakket (lekker fit het nieuwe jaar in met bijvoorbeeld sportbenodigdheden of een juicemaker) doen het altijd goed en zijn zeker momenteel heel populair. Hoe het ook zij: met een kerstpakket geef je meer dan een doos vol verrassingen. Je laat ermee zien dat je je medewerkers waardeert en dat je ze een onvergetelijke kerst wilt geven.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)